Vihreää parsaa rakuunan kera
Rakuunalla maustettu parsa viimeistellään pekonilla ja kananmunalla.

Raaka-aineet
Vihreää parsaa rakuunan kera
Laske tämän lautasen hinta täällä:
Annosten lukumäärä
−
+
Lautasen hinta menulla
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
€12.44
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Raaka-aineen merkki
Nimi
Hinta euroissa
Määrä
Osan hinta ruuasta (%)
Yhteenlaskettu kustannus
Työohje
Parsa
/g
750.0 g
0%
Salottisipuli
/g
60.0 g
0%
Rakuuna
/g
5.0 g
0%
Hellmann's Omenasiideri-Sherry Vinegretti 1 L
/dl
1.0 dl
0%
Suola ja mustapippuri
/g
0.0 g
0%
Kananmuna, keitetty
/g
100.0 g
0%
Pekoni
/g
60.0 g
0%
Kapris
/g
30.0 g
0%
Raaka-aineen nimi
/
Vastuunvapauslauseke: Esitetyt hinnat ovat arvioita, jotka perustuvat tukkujen markkinahintoihin. Hinnat ovat alttiita muutoksille, kausivaihteluille ja tarjonnan määrälle. Unilever Food Solutionsia ei voi pitää vastuussa vaihteluista tai eroista todellisiin hintoihin.
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Työohje
-
Parsa 750.0 g
-
Salottisipuli 60.0 g
-
Rakuuna 5.0 g
-
Hellmann's Omenasiideri-Sherry Vinegretti 1 L 1.0 dl
-
Suola ja mustapippuri
-
Kananmuna, keitetty 100.0 g
-
Pekoni 60.0 g
-
Kapris 30.0 g
Valmistus
-
Työohje
1. Leikkaa vihreän parsan kova alaosa pois ja kuori tarvittaessa.2. Hienonna tuore rakuuna ja salottisipuli.Sekoita neOmenasiideri-Sherryvinegretin joukkoon. Mausta suolallaja mustapippurilla.3. Hienonna keitetyt kananmunat.4. Paista pekoni ja poistaylimääräinen rasva.5. Höyrytä parsat kevyesti uunissa: n. 4 minuuttia (paksuudesta riippuen).6. Levitä rakuuna-sipuli-vinegrettiseos parsojen päälle. Lisää myös kananmunat, pekoni ja kaprikset.