Raaka-aineet
Työohje
-
Parsa 750.0 g
-
Salottisipuli 60.0 g
-
Rakuuna 5.0 g
-
Suola ja mustapippuri
-
Kananmuna, keitetty 100.0 g
-
Pekoni 60.0 g
-
Kapris 30.0 g
Valmistus
-
Työohje
1. Leikkaa vihreän parsan kova alaosa pois ja kuori tarvittaessa.2. Hienonna tuore rakuuna ja salottisipuli.Sekoita neOmenasiideri-Sherryvinegretin joukkoon. Mausta suolallaja mustapippurilla.3. Hienonna keitetyt kananmunat.4. Paista pekoni ja poistaylimääräinen rasva.5. Höyrytä parsat kevyesti uunissa: n. 4 minuuttia (paksuudesta riippuen).6. Levitä rakuuna-sipuli-vinegrettiseos parsojen päälle. Lisää myös kananmunat, pekoni ja kaprikset.