Menu

Raaka-aineet

+

Työohje

  • Parsa 750.0 g
  • Salottisipuli 60.0 g
  • Rakuuna 5.0 g
  • Hellmann's Omenasiideri-Sherry Vinegretti 1 L 1.0 dl
  • Suola ja mustapippuri
  • Kananmuna, keitetty 100.0 g
  • Pekoni 60.0 g
  • Kapris 30.0 g

Rakuunalla maustettu parsa viimeistellään pekonilla ja kananmunalla.

...

Valmistus

  1. Työohje

    1. Leikkaa vihreän parsan kova alaosa pois ja kuori tarvittaessa.
    2. Hienonna tuore rakuuna ja salottisipuli.Sekoita neOmenasiideri-Sherryvinegretin joukkoon. Mausta suolallaja mustapippurilla.
    3. Hienonna keitetyt kananmunat.
    4. Paista pekoni ja poistaylimääräinen rasva.
    5. Höyrytä parsat kevyesti uunissa: n. 4 minuuttia (paksuudesta riippuen).
    6. Levitä rakuuna-sipuli-vinegrettiseos parsojen päälle. Lisää myös kananmunat, pekoni ja kaprikset.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu