Valkoista parsaa ja valkosipulikastike

Raaka-aineet
Valkoista parsaa ja valkosipulikastike
Laske tämän lautasen hinta täällä:
Annosten lukumäärä
−
+
Lautasen hinta menulla
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
€311.01
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Raaka-aineen merkki
Nimi
Hinta euroissa
Määrä
Osan hinta ruuasta (%)
Yhteenlaskettu kustannus
Valmistusohje
Parsa, tuore
/kg
1.0 kg
0%
Vesi
/l
1.0 l
0%
Knorr Kasvisliemi 1,5 kg / 100 L
/g
50.0 g
0%

Points
Kala: ei
Pähkinä: ei
Anjovisfilee
/g
300.0 g
0%
Purjosipuli
/g
300.0 g
0%
Hellmann's Real Majoneesi 2 L / 1,85 kg
/g
500.0 g
0%

Points
Kananmuna: kyllä
Kala: ei
Lehtipersilja
/g
100.0 g
0%
Valkosipuli
/g
50.0 g
0%
Voipapu, säilyke
/g
100.0 g
0%
Vehnäjauho
/g
500.0 g
0%
Knorr Umami 1 kg
/g
15.0 g
0%

Points
Kala: ei
Pähkinä: ei
Kananmuna
/kpl
2.0 kpl
0%
Olut
/dl
4.0 dl
0%
Vesi
/dl
2.0 dl
0%
Rypsiöljy
/dl
1.0 dl
0%
Suola
/g
5.0 g
0%
Sokeri
/g
5.0 g
0%
Kananmunan valkuainen
/g
120.0 g
0%
Rypsiöljy
/l
2.0 l
0%
Raaka-aineen nimi
/
Vastuunvapauslauseke: Esitetyt hinnat ovat arvioita, jotka perustuvat tukkujen markkinahintoihin. Hinnat ovat alttiita muutoksille, kausivaihteluille ja tarjonnan määrälle. Unilever Food Solutionsia ei voi pitää vastuussa vaihteluista tai eroista todellisiin hintoihin.
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Valmistusohje
-
Parsa, tuore 1.0 kg
-
Vesi 1.0 l
-
Anjovisfilee 300.0 g
-
Purjosipuli 300.0 g
-
Lehtipersilja 100.0 g
-
Valkosipuli 50.0 g
-
Voipapu, säilyke 100.0 g
-
Vehnäjauho 500.0 g
-
Kananmuna 2.0 kpl
-
Olut 4.0 dl
-
Vesi 2.0 dl
-
Rypsiöljy 1.0 dl
-
Suola 5.0 g
-
Sokeri 5.0 g
-
Kananmunan valkuainen 120.0 g
-
Rypsiöljy 2.0 l
Valmistus
-
Valmistusohje
- Kuori ja keitä parsat vedessä Knorr-kasvisliemessä.
- Jäähdytä parsat, leikkaa ne kolmeen osaan ja aseta ne liinan päälle.
- Leikkaa purjo pituussuunnassa ohuiksi suikaleiksi ja kalttaa ne nopeasti liemessä.
- Aseta nekin liinaan päälle.
- Paista valkosipulia uunissa noin 15 minuuttia 160 asteessa.
- Sekoita keitetyt voipavut ja valkosipuli ja anna jäähtyä.
- Sekoita valkosipuli- ja voipapusose Hellmann’s-majoneesiin ja mausta suolalla ja pippurilla.
- Sekoita jauhot, munat, olut, vesi, ruokaöljy, suola ja sokeri.
- Sido parsat, anjovikset ja persilja yhteen purjosipulinauhalla.
- Kuumenna öljy 180 asteeseen.
- Vatkaa kananmunien valkuaiset ja sekoita ne orlytaikinaan (juuri ennen paistamista).
- Käännä parsapaketit taikinassa ja paista ne kullanruskeiksi.
- Tarjoile heti valmiin dipin kanssa.