Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Työohje

  • Knorr Lasagnette Täysjyvä Luomu 3 kg 3.5 kg
  • Broilerin jauheliha, kypsä 4.0 kg
  • Kukkakaali 3.0 kg
  • Sipulikuutio, pakaste 1.0 kg
  • Vesi 11.0 l
  • Rama Professional Ruoka Laktoositon 15% 1L 3.0 l
  • KNORR Vaalea peruskastike 4,25 kg/50 L 1.0 kg
  • Rama JuustoCrème, sulatejuustopohjainen valmiste 3,5 kg, vähälaktoosinen 1.5 kg
  • KNORR Kanaliemi, vähäsuolainen 1kg/125L 0.2 kg
  • Viispippuri, rouhittu 0.02 kg
  • Rosmariini 0.01 kg
  • Suola 0.01 kg
  1. Työohje

    • Mittaa lasagnettepalat GN-vuokiin. Lisää broilerin kypsä jauheliha ja leikatut kukkakaalit sekä sipulikuutiot. (100 annoksen ohjeesta tulee 5 x 1/1 65 mm GN-vuoka).
    • Valmista kastike sekoittamalla vesi, Knorr Ruoka, JuutoCrème, Peruskastike ja mausteet.
    • Paista yhdistelmäuunissa höyrypaistolla (60 % höyry) kypsäksi +160°C:ssa noin 45 - 50 minuuttia. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.