Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Cheviche

  • kuutioitua turskafilettä 750.0 g
  • kuutioitua avokadoa 500.0 g
  • Chilipaprika, punainen 10.0 g
  • punasipulia 30.0 g
  • Omena 300.0 g
  • Limemehu 1.5 dl
  • Oliiviöljy 0.6 dl
  • Knorr Kalafondi, tiiviste 1 L/50 L 0.4 dl
  • Mustapippuri, jauhettu

Majoneesi

  • Hellmann's Real Majoneesi 2 L / 1,85 kg 180.0 g
  • Rama Professional Fraiche 24 % maitopohjainen kasvirasvasekoite 1L 3.0 dl
  • Omenaviinietikka 0.3 dl

Esillelaitto

  • Korianteri
  • Chili 2.0 kpl
  1. Cheviche

    • Yhdistä kuutioidut turskafileet, avocado, omena sekä hienonnettu chili ja sipuli.
    • Sekoita limemarinadin ainekset keskenään ja kaada joukkoon.
    • Mausta mustapippurilla ja anna maustua 1,5 tuntia jääkaapissa.
  2. Majoneesi

  3. Sekoita Hellmann’s Majoneesi, Knorr Fraiche ja omenasiiderietikka.
  4. Esillelaitto

  5. Jaa lusikallinen kastiketta lasin pohjalle ja nostele ceviche päälle. Koristele korianterilla ja chilillä. Tarjoile heti rapean leivän kera.