Raaka-aineet
Cheviche
-
kuutioitua turskafilettä 750.0 g
-
kuutioitua avokadoa 500.0 g
-
Chilipaprika, punainen 10.0 g
-
punasipulia 30.0 g
-
Omena 300.0 g
-
Limemehu 1.5 dl
-
Oliiviöljy 0.6 dl
-
Mustapippuri, jauhettu
Majoneesi
-
Omenaviinietikka 0.3 dl
Esillelaitto
-
Korianteri
-
Chili 2.0 kpl
Valmistus
-
Cheviche
- Yhdistä kuutioidut turskafileet, avocado, omena sekä hienonnettu chili ja sipuli.
- Sekoita limemarinadin ainekset keskenään ja kaada joukkoon.
- Mausta mustapippurilla ja anna maustua 1,5 tuntia jääkaapissa.
-
Majoneesi
- Sekoita Hellmann’s Majoneesi, Knorr Fraiche ja omenasiiderietikka.
-
Esillelaitto
- Jaa lusikallinen kastiketta lasin pohjalle ja nostele ceviche päälle. Koristele korianterilla ja chilillä. Tarjoile heti rapean leivän kera.