Torta de banana - karamellisoitu banaanipiiras

Raaka-aineet
Torta de banana - karamellisoitu banaanipiiras
Laske tämän lautasen hinta täällä:
Annosten lukumäärä
−
+
Lautasen hinta menulla
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
€4.15
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Raaka-aineen merkki
Nimi
Hinta euroissa
Määrä
Osan hinta ruuasta (%)
Yhteenlaskettu kustannus
Banaanikerros
Sokeri
/kg
0.25 kg
0%
Banaani
/kg
1.88 kg
0%
Limesitruunamehu
/l
0.1 l
0%
Pohja
Sokeri
/kg
0.15 kg
0%
Flora Professional Kasvirasvalevite 75 %, 2,5 kg
/kg
0.3 kg
0%
Fariinisokeri
/kg
0.14 kg
0%
Kananmuna
/kg
0.24 kg
0%
Vehnäjauho
/kg
0.36 kg
0%
Leivinjauhe
/kg
0.0 kg
0%
Raaka-aineen nimi
/
Vastuunvapauslauseke: Esitetyt hinnat ovat arvioita, jotka perustuvat tukkujen markkinahintoihin. Hinnat ovat alttiita muutoksille, kausivaihteluille ja tarjonnan määrälle. Unilever Food Solutionsia ei voi pitää vastuussa vaihteluista tai eroista todellisiin hintoihin.
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Banaanikerros
-
Sokeri 0.25 kg
-
Banaani 1.88 kg
-
Limesitruunamehu 0.1 l
Pohja
-
Sokeri 0.15 kg
-
Flora Professional Kasvirasvalevite 75 %, 2,5 kg 0.3 kg
-
Fariinisokeri 0.14 kg
-
Kananmuna 0.24 kg
-
Vehnäjauho 0.36 kg
-
Leivinjauhe
Valmistus
-
Banaanikerros
karamellisoi sokeri meripihkanväriseksi ja lisää joukkoon banaanit. -
Pohja
Yhdistä kaikki huoneenlämpöiset raaka-aineet yleiskoneen kulhoon ja vatkaa lapavatkaimella noin 5 minuuttia. Levitä taikina 1/1 GN-vuoan pohjalle. (32 annoksen ohjeesta tulee 1 kpl 1/1 GN-vuoka) Paista 170°C:n lämpötilassa noin 40 minuuttia. Jäähdytä ja leikkaa annospaloiksi.Tarjoa vaahdetun KNORR Kuohun ja kinuskikastikeen kanssa.