Raaka-aineet
Banaanikerros
-
Sokeri 0.25 kg
-
Banaani 1.88 kg
-
Limesitruunamehu 0.1 l
Pohja
-
Sokeri 0.15 kg
-
Fariinisokeri 0.14 kg
-
Kananmuna 0.24 kg
-
Vehnäjauho 0.36 kg
-
Leivinjauhe
Valmistus
-
Banaanikerros
karamellisoi sokeri meripihkanväriseksi ja lisää joukkoon banaanit. -
Pohja
Yhdistä kaikki huoneenlämpöiset raaka-aineet yleiskoneen kulhoon ja vatkaa lapavatkaimella noin 5 minuuttia. Levitä taikina 1/1 GN-vuoan pohjalle. (32 annoksen ohjeesta tulee 1 kpl 1/1 GN-vuoka) Paista 170°C:n lämpötilassa noin 40 minuuttia. Jäähdytä ja leikkaa annospaloiksi.Tarjoa vaahdetun KNORR Kuohun ja kinuskikastikeen kanssa.