Raaka-aineet
Työohje
-
Tonnikalapala, vedessä 0.8 kg
-
Purjo 0.3 kg
-
Vesi 2.0 l
-
Knorr Vaalea peruskastike 4,25 kg/50 L 0.1 kg
-
Tilli 0.02 kg
-
Knorr Kasvisliemi, vähäsuolainen 1kg tehty ohjeen mukaan 0.05 kg
-
Sitruunapippuri
Valmistus
-
Työohje
- Mittaa pasta, valutettu tonnikala ja purjoGN-vuokaan. (20 annoksen ohjeesta tulee 1 kpl 1/1 65 mm GN-vuoka.)
- Sekoita liemen ainekset keskenään. Kaada liemi vuokaan ja paista yhdistelmäuunissa +160 C:ssa (60 % höyry) kypsäksi noin 45 minuuttia. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.
- Vinkki! Lisää pastavuoan joukkoon kapriksia.