Tomaattinen tonnikala-pennevuoka

Raaka-aineet
Tomaattinen tonnikala-pennevuoka
−
+
€5.05
Työohje
Knorr Penne Luomu, runsaskuituinen 3 kg
/kg
0.7 kg
0%

Points
Laktoosi: ei
Gluteeni: kyllä
Tonnikalapala, vedessä
/kg
0.8 kg
0%
Purjo
/kg
0.3 kg
0%
Vesi
/l
2.0 l
0%
Knorr Tomatino 3 kg
/kg
1.0 kg
0%

Points
Laktoosi: ei
Maito/maitoproteiini: ei
Rama Professional Ruoka Laktoositon 15% 1L
/l
0.5 l
0%
Knorr Vaalea peruskastike 4,25 kg/50 L
/kg
0.1 kg
0%
Tilli
/kg
0.02 kg
0%
Knorr Kasvisliemi, vähäsuolainen 1kg tehty ohjeen mukaan
/kg
0.05 kg
0%
Sitruunapippuri
/kg
0.0 kg
0%
/
Työohje
-
Tonnikalapala, vedessä 0.8 kg
-
Purjo 0.3 kg
-
Vesi 2.0 l
-
Rama Professional Ruoka Laktoositon 15% 1L 0.5 l
-
Knorr Vaalea peruskastike 4,25 kg/50 L 0.1 kg
-
Tilli 0.02 kg
-
Knorr Kasvisliemi, vähäsuolainen 1kg tehty ohjeen mukaan 0.05 kg
-
Sitruunapippuri
Valmistus
-
Työohje
- Mittaa pasta, valutettu tonnikala ja purjoGN-vuokaan. (20 annoksen ohjeesta tulee 1 kpl 1/1 65 mm GN-vuoka.)
- Sekoita liemen ainekset keskenään. Kaada liemi vuokaan ja paista yhdistelmäuunissa +160 C:ssa (60 % höyry) kypsäksi noin 45 minuuttia. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.
- Vinkki! Lisää pastavuoan joukkoon kapriksia.