Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Työohje

  • Knorr Penne Luomu, runsaskuituinen 3 kg 0.7 kg
  • Tonnikalapala, vedessä 0.8 kg
  • Purjo 0.3 kg
  • Vesi 2.0 l
  • Knorr Tomatino 3kg 1.0 kg
  • Rama Professional Ruoka Laktoositon 15% 1L 0.5 l
  • KNORR Vaalea peruskastike 4,25 kg/50 L 0.1 kg
  • Tilli 0.02 kg
  • KNORR Kasvisliemi, vähäsuolainen 1kg tehty ohjeen mukaan 0.05 kg
  • Sitruunapippuri
  1. Työohje

    • Mittaa pasta, valutettu tonnikala ja purjoGN-vuokaan. (20 annoksen ohjeesta tulee 1 kpl 1/1 65 mm GN-vuoka.)
    • Sekoita liemen ainekset keskenään. Kaada liemi vuokaan ja paista yhdistelmäuunissa +160 C:ssa (60 % höyry) kypsäksi noin 45 minuuttia. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.
    • Vinkki! Lisää pastavuoan joukkoon kapriksia.