Tikka Masala -maustettu porkkanatartar

Raaka-aineet
Tikka Masala -maustettu porkkanatartar
−
+
€66.9
Valmistusohje
Porkkana
/kg
1.0 kg
0%
Sipuli
/g
150.0 g
0%
keitettyjä ja huuhdottuja kikherneitä
/g
150.0 g
0%
Voipapu, säilyke
/g
150.0 g
0%
Seesaminsiemen
/g
10.0 g
0%
Vesi
/l
2.0 l
0%
Knorr Kanaliemi 1,3 kg / 87 L
/g
50.0 g
0%

Points
Kala: ei
Pähkinä: ei
Knorr Kasvisliemi 1,5 kg / 100 L
/g
30.0 g
0%

Points
Kala: ei
Pähkinä: ei
Knorr Tikka Masala tahna 1,1 kg
/g
40.0 g
0%
Maille Dijon Originale Sinappi 1 kg
/g
25.0 g
0%

Points
Sinappi: kyllä
Kala: ei
Oliiviöljy
/dl
0.5 dl
0%
Maille Valkoviinietikka 500 ml
/ml
30.0 ml
0%

Points
Sinappi: ei
Seesaminsiemen: ei
Rakuuna
/g
50.0 g
0%
Rypsiöljy
/kg
0.0 kg
0%
Suola ja mustapippuri
/g
0.0 g
0%
/
Valmistusohje
-
Porkkana 1.0 kg
-
Sipuli 150.0 g
-
keitettyjä ja huuhdottuja kikherneitä 150.0 g
-
Voipapu, säilyke 150.0 g
-
Seesaminsiemen 10.0 g
-
Vesi 2.0 l
-
Knorr Tikka Masala tahna 1,1 kg 40.0 g
-
Oliiviöljy 0.5 dl
-
Rakuuna 50.0 g
-
Rypsiöljy
-
Suola ja mustapippuri
Valmistus
-
Valmistusohje
- Keitä porkkanoita vedessä kasvisliemen ja kanaliemen kanssa. Lisää hieman Knorr Tikka Masala -maustetahnaa.
- Kun porkkanat ovat pehmeitä, ne "soseutetaan" karkeasti ja sekoitetaan tuoreen rakuunan, dijon-sinapin ja oliiviöljyn kanssa. Kiehauta porkkana-kanaliemi ja mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla. Säädä happamuutta tuoreella sitruunalla tai Maille-omenasiiderietikalla.
- Tarjoile kylmä tai lämmin porkkanatartar paistettujen kikherneiden, seesaminsiementen ja lämpimien valkoisten voipapujen kera. Koristele keitinliemellä! Lisää koristeeksi myös paljon tuoretta rakuunaa.