Raaka-aineet
Työohje
-
Kukkakaalin kukinto 1.5 kg
-
Rasvainen luonnonjogurtti 300.0 ml
-
Tuore minttu, hienonnettu 40.0 g
-
Sitruuna
-
Juustokumina 3.0 g
Valmistus
-
Työohje
- Sekoita Knorr Kuohu jogurtin, mintun, sitruunankuoren ja mehun kansssa. Lisää Knorr Valkosipuli -tahnamauste ja juustokumina joukkoon. Nosta kylmään kahdeksi tunniksi.
- Kiehauta kukkakaali nopeasti ja jäähdytä.
- Lämmitä Flora Aromiöljyä pannussa ja lisää Knorr Tikka Masala -tahna. Ruskista hetki ja lisää sen jälkeen kiehautettu kukkakaali. Paista kolme minuuttia kunnes kukkakaali on kuullottunut tahnassa.
- Tarjoa yhdessä minttukerman ja halutessasi paahdetun seesamin, tuoreen korianterin tai krassin kera.