Tikka kukkakaali ja raikasta minttukermaa
Tämä ruoka on jälleen yksi esimerkki siitä, miten yhden kasviksen voi muuttaa itsenäiseksi ruokalajiksi lisäämällä yrttejä ja mausteita. Tässä hapankerma sulautuu hienosti kaalin happamuuteen ja karvauteen.

Raaka-aineet
Tikka kukkakaali ja raikasta minttukermaa
−
+
€11.42
Työohje
Kukkakaalin kukinto
/kg
1.5 kg
0%
Flora Aromiöljy 2,4 L
/ml
150.0 ml
0%
Knorr Tikka Masala tahna 1,1 kg
/g
95.0 g
0%
Rama Professional Kuohu Laktoositon 30% 1L
/ml
300.0 ml
0%
Rasvainen luonnonjogurtti
/ml
300.0 ml
0%
Tuore minttu, hienonnettu
/g
40.0 g
0%
Sitruuna
/kg
0.0 kg
0%
Knorr Tahnamauste Valkosipuli 340 g
/g
20.0 g
0%

Points
Kala: ei
Pähkinä: ei
Juustokumina
/g
3.0 g
0%
/
Työohje
-
Kukkakaalin kukinto 1.5 kg
-
Flora Aromiöljy 2,4 L 150.0 ml
-
Knorr Tikka Masala tahna 1,1 kg 95.0 g
-
Rama Professional Kuohu Laktoositon 30% 1L 300.0 ml
-
Rasvainen luonnonjogurtti 300.0 ml
-
Tuore minttu, hienonnettu 40.0 g
-
Sitruuna
-
Juustokumina 3.0 g
Valmistus
-
Työohje
- Sekoita Knorr Kuohu jogurtin, mintun, sitruunankuoren ja mehun kansssa. Lisää Knorr Valkosipuli -tahnamauste ja juustokumina joukkoon. Nosta kylmään kahdeksi tunniksi.
- Kiehauta kukkakaali nopeasti ja jäähdytä.
- Lämmitä Flora Aromiöljyä pannussa ja lisää Knorr Tikka Masala -tahna. Ruskista hetki ja lisää sen jälkeen kiehautettu kukkakaali. Paista kolme minuuttia kunnes kukkakaali on kuullottunut tahnassa.
- Tarjoa yhdessä minttukerman ja halutessasi paahdetun seesamin, tuoreen korianterin tai krassin kera.