Menu

Raaka-aineet

+

Työohje


Tämä ruoka on jälleen yksi esimerkki siitä, miten yhden kasviksen voi muuttaa itsenäiseksi ruokalajiksi lisäämällä yrttejä ja mausteita. Tässä hapankerma sulautuu hienosti kaalin happamuuteen ja karvauteen.

...

Valmistus

  1. Työohje

    • Sekoita Knorr Kuohu jogurtin, mintun, sitruunankuoren ja mehun kansssa. Lisää Knorr Valkosipuli -tahnamauste ja juustokumina joukkoon. Nosta kylmään kahdeksi tunniksi.
    • Kiehauta kukkakaali nopeasti ja jäähdytä.
    • Lämmitä Flora Aromiöljyä pannussa ja lisää Knorr Tikka Masala -tahna. Ruskista hetki ja lisää sen jälkeen kiehautettu kukkakaali. Paista kolme minuuttia kunnes kukkakaali on kuullottunut tahnassa. 
    • Tarjoa yhdessä minttukerman ja halutessasi paahdetun seesamin, tuoreen korianterin tai krassin kera.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu