Menu

Raaka-aineet

+

Työohje

  • Kukkakaalin kukinto 1.5 kg
  • Flora Aromiöljy 2,4 L 150.0 ml
  • Knorr Tikka Masala tahna 1,1 kg 95.0 g
  • Rama Professional Kuohu Laktoositon 30% 1L 300.0 ml
  • Rasvainen luonnonjogurtti 300.0 ml
  • Tuore minttu, hienonnettu 40.0 g
  • Sitruuna
  • Knorr Tahnamauste Valkosipuli 340 g 20.0 g
  • Juustokumina 3.0 g

Tämä ruoka on jälleen yksi esimerkki siitä, miten yhden kasviksen voi muuttaa itsenäiseksi ruokalajiksi lisäämällä yrttejä ja mausteita. Tässä hapankerma sulautuu hienosti kaalin happamuuteen ja karvauteen.

...

Valmistus

  1. Työohje

    • Sekoita Knorr Kuohu jogurtin, mintun, sitruunankuoren ja mehun kansssa. Lisää Knorr Valkosipuli -tahnamauste ja juustokumina joukkoon. Nosta kylmään kahdeksi tunniksi.
    • Kiehauta kukkakaali nopeasti ja jäähdytä.
    • Lämmitä Flora Aromiöljyä pannussa ja lisää Knorr Tikka Masala -tahna. Ruskista hetki ja lisää sen jälkeen kiehautettu kukkakaali. Paista kolme minuuttia kunnes kukkakaali on kuullottunut tahnassa. 
    • Tarjoa yhdessä minttukerman ja halutessasi paahdetun seesamin, tuoreen korianterin tai krassin kera.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu