Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Työohje

  • Kukkakaalin kukinto 1.5 kg
  • Flora Aromiöljy 2,4 L 150.0 ml
  • Knorr Tikka Masala tahna 4 x 1,1 kg 75.0 g
  • Knorr Professional Intense Flavour Roast Umami 6 x 400 ml 50.0 g
  • Rama Professional Kuohu Laktoositon 30% 1L 300.0 ml
  • Rasvainen luonnonjogurtti 300.0 ml
  • Tuore minttu, hienonnettu 40.0 g
  • Knorr Professional Intense Flavours Citrus Fresh 6 x 400 ml 25.0 ml
  • KNORR Tahnamauste Valkosipuli 340 g 10.0 g
  • Juustokumina 3.0 g
  1. Työohje

    • Sekoita Knorr Kuohu jogurtin, mintun, Intense Flavours Citrus Freshin, Knorr Valkosipuli -tahnamaustee ja juustokuminan kanssa. Nosta kylmään kahdeksi tunniksi.
    • Kiehauta kukkakaali nopeasti ja jäähdytä.
    • Lämmitä Flora Aromiöljyä pannussa ja lisää Knorr Tikka Masala -tahna. Ruskista hetki ja lisää sen jälkeen kiehautettu kukkakaali. Paista kolme minuuttia kunnes kukkakaali on kuullottunut tahnassa ja lisää Intense Flavours Roast Umami. Käännä kukkakaalit vielä kerran.
    • Tarjoa yhdessä minttukerman ja halutessasi paahdetun seesamin, tuoreen korianterin tai krassin kera.