Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Blinipohja:

  • Rama Professional Fraiche 24 % maitopohjainen kasvirasvasekoite 1L 1.0 dl
  • Kevytmaito 2.0 dl
  • Hiiva 20.0 g
  • Tattarijauho 0.3 kg

Blinitaikina:

  • Olut 1.5 dl
  • Suola 5.0 g
  • Flora Aromiöljy 2,4 L 0.2 dl
  • Kananmuna 2.0 kpl

Blinien paistaminen:

  • Flora Aromiöljy 2,4 L
  1. Blinipohja:

    • Lämmitä fraiche ja maito kädenlämpöiseksi
    • Lisää hiiva ja jauhot, sekoita tasaiseksi ja varmista, että taikina alkaa kuplimaan
    • Anna kohota yön yli kylmässä
  2. Blinitaikina:

    • Sekoita olut, suola ja Flora Aromiöljy blinipohjaan
    • Erottele keltuaiset ja valkuaiset
    • Lisää keltuaiset blinipohjan joukkoon
    • Vaahdota valkuaiset ja lisää nopeasti sekoittaen ne pohjan joukkoon
  3. Blinien paistaminen:

    • Kuumenna lettupannu ja paista blinit runsaassa Aromiöljyssä molemmin puolin
    • Lisää öljyä tarvittaessa
    • Tarjoile esimerkiksi mädin tai caviartin, Knorr Fraichen ja leikatun sipulin kera