Rapea korma kana
Frittikanan leivittämisessä voi käyttää Hellmann's majoneesia, kananmunan sijaa. Majoneesi pitää kanan mehevänä ja antaa herkullisen maun. Ennen majoneesin lisäämistä kana voidaan maustaa Knorr Intialaisilla maustetahnoilla.

Raaka-aineet
Rapea korma kana
Laske tämän lautasen hinta täällä:
Annosten lukumäärä
−
+
Lautasen hinta menulla
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
€0.58
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Raaka-aineen merkki
Nimi
Hinta euroissa
Määrä
Osan hinta ruuasta (%)
Yhteenlaskettu kustannus
Työohje
Broilerin luuton paistileike
/kg
1.0 kg
0%
Knorr Korma tahna 1,1 kg
/g
100.0 g
0%
Hellmann's Real Majoneesi 2 L / 1,85 kg
/g
100.0 g
0%

Points
Kananmuna: kyllä
Kala: ei
Pankojauho
/g
300.0 g
0%
Raaka-aineen nimi
/
Vastuunvapauslauseke: Esitetyt hinnat ovat arvioita, jotka perustuvat tukkujen markkinahintoihin. Hinnat ovat alttiita muutoksille, kausivaihteluille ja tarjonnan määrälle. Unilever Food Solutionsia ei voi pitää vastuussa vaihteluista tai eroista todellisiin hintoihin.
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Työohje
-
Broilerin luuton paistileike 1.0 kg
-
Knorr Korma tahna 1,1 kg 100.0 g
-
Pankojauho 300.0 g
Valmistus
-
Työohje
Mausta broilerit Korma maustetahnalla. Anna marinoitua muutama tunti tai yön yli. Sekoita broilerin joukkoon majoneesi ja pyörittele pankojauhoissa.Kypsennä kananpalat kypsiksi fritissä ja tarjoa Hellmann's majoneesin kanssa. Vinkki! Voit pakastaa leivitetyt kanatja fritata ne menekin mukaan.