Raaka-aineet
Salaati
-
Punajuuri, kuutio 500.0 g
-
Savu nestemäinen 1.0 ml
Suolakurkkucreemi
-
Crème Bonjour Maustamaton 225.0 g
-
Suolakurkku 120.0 g
Pikkelöidyt sinapinsiement
-
Vesi 100.0 ml
-
Sinapinsiemen 60.0 g
-
Omenaviinietikka 166.7 ml
-
Sokeri 50.0 g
-
Suola 5.0 g
Valmistus
-
Salaati
- Paahda punajuurikuutioita uunissa 200 asteessa 10 minuuttia ja jäähdytä.
- Sekoita muut raaka-aineet jäähtyneiden punajuurikuutioiden kanssa ja annan maustua kylmässä 30 minuuttia.
-
Suolakurkkucreemi
- Kuutioi suolakurkut mahdollisimman pieniksi kuutioiksi
- Mittaa Crème Bonjour yleiskoneen kulhoon ja vatkaa kuohkeaksi.
- Lisää joukkoon suolakurkkukuutiot, sekoita ja kaada massa pursotinpussiin.
- Asettele punajuurisalaatti vadille ja pursota päälle kreemi.
-
Pikkelöidyt sinapinsiement
- Valmista pikkelöidyt sinapinsiemet: Mittaa kaikki aineet kattilaan ja keitä miedolla lämmöllä 5 minuuttia.Voitkeittää sinapin siemeniä niin kauan, ettäkaikki neste on haihtunut
- Jäähdytä ja ripottele salaatin päälle