Punajuuripannacotta
Juureksia on viime vuosina alettu käyttämään enemmän myös jälkiruokien valmistuksessa. Eikä ihme sillä niiden maku tuo uutta vivahdetta myös perinteisiin jälkiruokiin. Viimeistele tämä pannacotta kunigatarhillokkeella ja upea jälkiruoka on valmis.

Raaka-aineet
Punajuuripannacotta
Laske tämän lautasen hinta täällä:
Annosten lukumäärä
−
+
Lautasen hinta menulla
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
€2.8
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Raaka-aineen merkki
Nimi
Hinta euroissa
Määrä
Osan hinta ruuasta (%)
Yhteenlaskettu kustannus
Pannacotta
Punajuurimehu
/dl
4.0 dl
0%
Rama Professional Kuohu Laktoositon 30% 1L
/dl
6.0 dl
0%
Sokeri
/g
40.0 g
0%
Tähtianis
/kpl
3.0 kpl
0%
Carte d'Or Panna Cotta 0,52 kg / 4 L
/g
100.0 g
0%

Points
Sinappi: ei
Seesaminsiemen: ei
Kuningatarhilloke
Vesi
/dl
2.5 dl
0%
Mustikka
/g
250.0 g
0%
Carte d'Or Kuningatarkeitto/-kiisseli 1,82kg/12L/8L
/g
70.0 g
0%
Raaka-aineen nimi
/
Vastuunvapauslauseke: Esitetyt hinnat ovat arvioita, jotka perustuvat tukkujen markkinahintoihin. Hinnat ovat alttiita muutoksille, kausivaihteluille ja tarjonnan määrälle. Unilever Food Solutionsia ei voi pitää vastuussa vaihteluista tai eroista todellisiin hintoihin.
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Pannacotta
-
Punajuurimehu 4.0 dl
-
Rama Professional Kuohu Laktoositon 30% 1L 6.0 dl
-
Sokeri 40.0 g
-
Tähtianis 3.0 kpl
Kuningatarhilloke
-
Vesi 2.5 dl
-
Mustikka 250.0 g
-
Carte d'Or Kuningatarkeitto/-kiisseli 1,82kg/12L/8L 70.0 g
Valmistus
-
Pannacotta
1. Kiehauta punajuurimehu, Kuohu, sokeri ja tähtianikset.2. Lisää pannacottajauhe joukkoon koko ajan sekoittaen. 3. Annostele tarjoiluastioihin. -
Kuningatarhilloke
Sekoita kylmä vesi ja kiisseliaines keskenään. Lisää mustikat ja anna hillokkeen maustua hetki kylmässä. Tarjoile pannacottan kanssa.