Punajuuripannacotta
Juureksia on viime vuosina alettu käyttämään enemmän myös jälkiruokien valmistuksessa. Eikä ihme sillä niiden maku tuo uutta vivahdetta myös perinteisiin jälkiruokiin. Viimeistele tämä pannacotta kunigatarhillokkeella ja upea jälkiruoka on valmis.

Raaka-aineet
Punajuuripannacotta
−
+
€2.8
Pannacotta
Punajuurimehu
/dl
4.0 dl
0%
Rama Professional Kuohu Laktoositon 30% 1L
/dl
6.0 dl
0%
Sokeri
/g
40.0 g
0%
Tähtianis
/kpl
3.0 kpl
0%
Carte d'Or Panna Cotta 0,52 kg / 4 L
/g
100.0 g
0%

Points
Sinappi: ei
Seesaminsiemen: ei
Kuningatarhilloke
Vesi
/dl
2.5 dl
0%
Mustikka
/g
250.0 g
0%
Carte d'Or Kuningatarkeitto/-kiisseli 1,82kg/12L/8L
/g
70.0 g
0%
/
Pannacotta
-
Punajuurimehu 4.0 dl
-
Rama Professional Kuohu Laktoositon 30% 1L 6.0 dl
-
Sokeri 40.0 g
-
Tähtianis 3.0 kpl
Kuningatarhilloke
-
Vesi 2.5 dl
-
Mustikka 250.0 g
-
Carte d'Or Kuningatarkeitto/-kiisseli 1,82kg/12L/8L 70.0 g
Valmistus
-
Pannacotta
1. Kiehauta punajuurimehu, Kuohu, sokeri ja tähtianikset.2. Lisää pannacottajauhe joukkoon koko ajan sekoittaen. 3. Annostele tarjoiluastioihin. -
Kuningatarhilloke
Sekoita kylmä vesi ja kiisseliaines keskenään. Lisää mustikat ja anna hillokkeen maustua hetki kylmässä. Tarjoile pannacottan kanssa.