Raaka-aineet
Punajuurikeitto
-
Punajuuri 1.5 kg
-
punasipuli 0.11 kg
-
Vesi 3.0 l
-
Laakerinlehti 1.0 g
-
Sitruunamehu 0.02 kg
-
Sitruunan kuori 0.01 kg
Kalan valmistus
-
Turskafilee 0.53 kg
-
Suola
Valmistus
-
Punajuurikeitto
- Kuullota punajuuret ja sipuli kattilassa Aromiöljyssä. Lisää vesi, kasvisfondi, valkosipulipyre, laakerinlehdet ja timjami tahnamauste. Kiehauta, pienennä lämpöä ja anna hautua, kunnes punajuuret ovat pehmeitä.
- Poista laakerinlehdet keitosta, lisää sitruunamehu ja sitruunan kuori ja soseuta sileäksi.
-
Kalan valmistus
- Lämmitä uuni + 100 C asteeseen. Leikkaa turska annospaloiksi ja aseta pellille. Ripottele suolaa kalan päälle ja paista uunissa 40-asteiseksi. Tarjoile kala keiton ja Knorr Fraiche -nokareen kanssa.