Menu

Raaka-aineet

+

Punajuurikeitto

Kalan valmistus

  • Turskafilee 0.53 kg
  • Suola
  • Rama Professional Fraiche 24 % maitopohjainen kasvirasvasekoite 1L 0.5 l

Huippuvuorten ruokakulttuuri on saanut vaikutteita Venäjältä.  Tästä esimerkkinä punajuurikeitto, joka tarjoillaan turskan kanssa. 

...

Valmistus

  1. Punajuurikeitto

    • Kuullota punajuuret ja sipuli kattilassa Aromiöljyssä. Lisää vesi, kasvisfondi, valkosipulipyre, laakerinlehdet ja timjami tahnamauste. Kiehauta, pienennä lämpöä ja anna hautua, kunnes punajuuret ovat pehmeitä.
    • Poista laakerinlehdet keitosta, lisää sitruunamehu ja sitruunan kuori ja soseuta sileäksi.
  2. Kalan valmistus

    • Lämmitä uuni + 100 C asteeseen. Leikkaa turska annospaloiksi ja aseta pellille. Ripottele suolaa kalan päälle ja paista uunissa 40-asteiseksi. Tarjoile kala keiton ja Knorr Fraiche -nokareen kanssa.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu