Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Punajuurikeitto

  • Punajuuri 1.5 kg
  • punasipuli 0.11 kg
  • Flora Aromiöljy 2,4 L 30.0 ml
  • Vesi 3.0 l
  • Knorr Kasvisfondi, tiiviste 1 L/50 L 80.0 ml
  • Knorr Valkosipuli Puré Professional 750g 30.0 g
  • Laakerinlehti 1.0 g
  • Knorr Tahnamauste Timjami 340 g 0.02 kg
  • Sitruunamehu 0.02 kg
  • Sitruunan kuori 0.01 kg

Kalan valmistus

  • Turskafilee 0.53 kg
  • Suola
  • Rama Professional Fraiche 24 % maitopohjainen kasvirasvasekoite 1L 0.5 l
  1. Punajuurikeitto

    • Kuullota punajuuret ja sipuli kattilassa Aromiöljyssä. Lisää vesi, kasvisfondi, valkosipulipyre, laakerinlehdet ja timjami tahnamauste. Kiehauta, pienennä lämpöä ja anna hautua, kunnes punajuuret ovat pehmeitä.
    • Poista laakerinlehdet keitosta, lisää sitruunamehu ja sitruunan kuori ja soseuta sileäksi.
  2. Kalan valmistus

    • Lämmitä uuni + 100 C asteeseen. Leikkaa turska annospaloiksi ja aseta pellille. Ripottele suolaa kalan päälle ja paista uunissa 40-asteiseksi. Tarjoile kala keiton ja Knorr Fraiche -nokareen kanssa.