Porkkanakeitto korma
Tämä kevyesti maustettu ja täyteläinen porkkanakeitto on täynnä Pohjois-Intian makuja. Keitto on sekä täyttävä että helppo valmistaa. Tarjoile tuoreen korianterin, keitetyn riisin tai intialaisen naanleivän kanssa.

Raaka-aineet
Porkkanakeitto korma
Laske tämän lautasen hinta täällä:
Raaka-aineen merkki
Keitto

Tarjoilu
Raaka-aineen nimi
Keitto
-
Flora Aromiöljy 2,4 L 30.0 ml
-
Sipuli 200.0 g
-
Knorr Korma tahna 1,1 kg 120.0 g
-
Porkkana, raastettu 1.0 kg
-
Linssi, punainen 300.0 g
-
Kookosmaito, säilötty 8.0 dl
-
Vesi 3.0 l
-
Suola 10.0 g
-
Sitruunamehu 10.0 g
-
Chilijauhe 1.0 g
Tarjoilu
-
Korianteri, tuore
Valmistus
-
Keitto
-
Kuullota hienoksi silputtuja sipuleita Aromiöljyssä, miedolla lämmöllä noin 10 minuutin ajan.
-
Lisää Knorr Intialainen Korma -maustetahna sekä chilija jatka paistamista vielä hetki.
-
Lisää porkkanaraaste, linssit, kookosmaito, vesi ja Kasvisfondi.
-
Hauduta kannen alla, kunnes linssit ovat pehmeitä (noin 15 minuuttia)
-
Soseuta keitto tasaiseksi ja mausta suolalla ja sitruunalla
-
-
Tarjoilu
-
Tarjoile keitto tuoreen korianterin, keitetyn riisin ja naanleivän kanssa
-