Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Keitto

  • Flora Aromiöljy 2,4 L 30.0 ml
  • Sipuli 200.0 g
  • Knorr Korma tahna 4x1,1kg 120.0 g
  • Porkkana, raastettu 1.0 kg
  • Linssi, punainen 300.0 g
  • Kookosmaito, säilötty 8.0 dl
  • Vesi 3.0 l
  • Suola 10.0 g
  • Sitruunamehu 10.0 g
  • Chilijauhe 1.0 g
  • Knorr Kasvisfondi, tiiviste 1 L/50 L 80.0 ml

Tarjoilu

  • Korianteri, tuore
  1. Keitto

    • Kuullota hienoksi silputtuja sipuleita Aromiöljyssä, miedolla lämmöllä noin 10 minuutin ajan.

    • Lisää Knorr Intialainen Korma -maustetahna sekä chilija jatka paistamista vielä hetki.

    • Lisää porkkanaraaste, linssit, kookosmaito, vesi ja Kasvisfondi.

    • Hauduta kannen alla, kunnes linssit ovat pehmeitä (noin 15 minuuttia)

    • Soseuta keitto tasaiseksi ja mausta suolalla ja sitruunalla

  2. Tarjoilu

    • Tarjoile keitto tuoreen korianterin, keitetyn riisin ja naanleivän kanssa