Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Valmistusohje

  • Bulguri 250.0 g

Valmistusohje

  • Knorr Curry Puré Professional 750g 20.0 g
  • Flora Aromiöljy 2,4 L 40.0 ml
  • Knorr Inkivääri Puré Professional 750g 30.0 g
  • Oliiviöljy 50.0 ml
  • Appelsiinimehutiiviste 50.0 ml
  • valkoviinietikka 30.0 ml
  • Suola 10.0 g
  • Kurpitsansiemen 50.0 g
  • Minipinaatti 50.0 g
  • Porkkana, kuorittu 1000.0 g
  • Bulguri
  1. Valmistusohje

    • Keitä bulguri kypsäksi, jäähdytä
  2. Valmistusohje

    • Sekoita porkkanatoliiviöljyssäjacurryssa.Laitauuniin160asteeseen45minuutiksi.
    • Sekoitapuolet paahdetuistaporkkanoistaoliiviöljyn,inkiväärin,appelsiinitiivisteen,etikanjasuolankanssa pyreeksi.Leikkaajäljelläolevatporkkanatpienemmiksi paloiksi.Sekoitabulguriinporkkanapyreejaporkkanat.
    • Viimeistelepinaatillajapaahdetuillakurpitsansiemenillä.