Porkkana- ja inkivääribulgur appelsiinin kera F50

Raaka-aineet
Porkkana- ja inkivääribulgur appelsiinin kera F50
−
+
€26.48
Valmistusohje
Bulguri
/g
250.0 g
0%
Valmistusohje
Knorr Curry Puré Professional 750g
/g
20.0 g
0%

Points
Kala: ei
Pähkinä: ei
Flora Aromiöljy 2,4 L
/ml
40.0 ml
0%
Knorr Inkivääri Puré Professional 750g
/g
30.0 g
0%

Points
Kala: ei
Pähkinä: ei
Oliiviöljy
/ml
50.0 ml
0%
Appelsiinimehutiiviste
/ml
50.0 ml
0%
valkoviinietikka
/ml
30.0 ml
0%
Suola
/g
10.0 g
0%
Kurpitsansiemen
/g
50.0 g
0%
Minipinaatti
/g
50.0 g
0%
Porkkana, kuorittu
/g
1000.0 g
0%
Bulguri
/g
0.0 g
0%
/
Valmistusohje
-
Bulguri 250.0 g
Valmistusohje
-
Flora Aromiöljy 2,4 L 40.0 ml
-
Oliiviöljy 50.0 ml
-
Appelsiinimehutiiviste 50.0 ml
-
valkoviinietikka 30.0 ml
-
Suola 10.0 g
-
Kurpitsansiemen 50.0 g
-
Minipinaatti 50.0 g
-
Porkkana, kuorittu 1000.0 g
-
Bulguri
Valmistus
-
Valmistusohje
- Keitä bulguri kypsäksi, jäähdytä
-
Valmistusohje
- Sekoita porkkanatoliiviöljyssäjacurryssa.Laitauuniin160asteeseen45minuutiksi.
- Sekoitapuolet paahdetuistaporkkanoistaoliiviöljyn,inkiväärin,appelsiinitiivisteen,etikanjasuolankanssa pyreeksi.Leikkaajäljelläolevatporkkanatpienemmiksi paloiksi.Sekoitabulguriinporkkanapyreejaporkkanat.
- Viimeistelepinaatillajapaahdetuillakurpitsansiemenillä.