Porkkana- ja inkivääribulgur appelsiinin kera F50 – Resepti | Unilever Food Solutions

Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Valmistusohje

  • Bulguri 250.0 g

Valmistusohje

  1. Valmistusohje

    • Keitä bulguri kypsäksi, jäähdytä
  2. Valmistusohje

    • Sekoita porkkanatoliiviöljyssäjacurryssa.Laitauuniin160asteeseen45minuutiksi.
    • Sekoitapuolet paahdetuistaporkkanoistaoliiviöljyn,inkiväärin,appelsiinitiivisteen,etikanjasuolankanssa pyreeksi.Leikkaajäljelläolevatporkkanatpienemmiksi paloiksi.Sekoitabulguriinporkkanapyreejaporkkanat.
    • Viimeistelepinaatillajapaahdetuillakurpitsansiemenillä.