Raaka-aineet
Valmistusohje
-
Bulguri 250.0 g
Valmistusohje
-
Oliiviöljy 50.0 ml
-
Appelsiinimehutiiviste 50.0 ml
-
valkoviinietikka 30.0 ml
-
Suola 10.0 g
-
Kurpitsansiemen 50.0 g
-
Minipinaatti 50.0 g
-
Porkkana, kuorittu 1000.0 g
-
Bulguri
Valmistus
-
Valmistusohje
- Keitä bulguri kypsäksi, jäähdytä
-
Valmistusohje
- Sekoita porkkanatoliiviöljyssäjacurryssa.Laitauuniin160asteeseen45minuutiksi.
- Sekoitapuolet paahdetuistaporkkanoistaoliiviöljyn,inkiväärin,appelsiinitiivisteen,etikanjasuolankanssa pyreeksi.Leikkaajäljelläolevatporkkanatpienemmiksi paloiksi.Sekoitabulguriinporkkanapyreejaporkkanat.
- Viimeistelepinaatillajapaahdetuillakurpitsansiemenillä.
-