Perunavelli ja kaalikääryleitä

Raaka-aineet
Perunavelli ja kaalikääryleitä
Laske tämän lautasen hinta täällä:
Annosten lukumäärä
−
+
Lautasen hinta menulla
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
€67.09
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Raaka-aineen merkki
Nimi
Hinta euroissa
Määrä
Osan hinta ruuasta (%)
Yhteenlaskettu kustannus
Perunavelli
Peruna, puikula
/g
300.0 g
0%
Täysmaito
/dl
6.0 dl
0%
Voi
/g
100.0 g
0%
Suola
/g
10.0 g
0%
Kaalikääryleet
Valkokaali
/g
500.0 g
0%
Valkokaali
/g
100.0 g
0%
Maustepippuri, jauhettu
/g
0.0 g
0%
Knorr Tahnamauste Timjami 340 g
/g
10.0 g
0%

Ohranehlmi
/g
200.0 g
0%
Rama Professional Ruoka Laktoositon 15% 1L
/dl
1.0 dl
0%
Kanajauheliha
/g
150.0 g
0%
Knorr Kanaliemi 1,3 kg / 87 L
/g
15.0 g
0%

Siirappi
/g
50.0 g
0%
Haudutusliemi
Knorr Professional Fond Kana 1L
/dl
5.0 dl
0%
Siirappi
/dg
50.0 dg
0%
Voi
/dg
50.0 dg
0%
Raaka-aineen nimi
/
Vastuunvapauslauseke: Esitetyt hinnat ovat arvioita, jotka perustuvat tukkujen markkinahintoihin. Hinnat ovat alttiita muutoksille, kausivaihteluille ja tarjonnan määrälle. Unilever Food Solutionsia ei voi pitää vastuussa vaihteluista tai eroista todellisiin hintoihin.
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Perunavelli
-
Peruna, puikula 300.0 g
-
Täysmaito 6.0 dl
-
Voi 100.0 g
-
Suola 10.0 g
Kaalikääryleet
-
Valkokaali 500.0 g
-
Valkokaali 100.0 g
-
Maustepippuri, jauhettu
-
Ohranehlmi 200.0 g
-
Rama Professional Ruoka Laktoositon 15% 1L 1.0 dl
-
Kanajauheliha 150.0 g
-
Siirappi 50.0 g
Haudutusliemi
-
Knorr Professional Fond Kana 1L 5.0 dl
-
Siirappi 50.0 dg
-
Voi 50.0 dg
Valmistus
-
Perunavelli
- Kuutioi peruna ja keitä täysin kypsäksi maidossa
- Paseeraa kypsä peruna siivilän lävitse ja sekoita joukkoon maito, voi ja suola peruna.
- Voit myös tehdä keiton soseuttamalla sauvasekoittimella, mutta älä soseuta liian kauan jotta perunan rakenne ei mene liisteriksi.
- Tarkista maku ja keiton rakenne ja ohenna tarvittaessa.
- Paista perunan kuoret rapeiksi rasvakeittimessä ja käytä annoksen päällä koristeena
-
Kaalikääryleet
- Sekotia suikaloitu kaali, maustepippuri, timjamitahna, ohra, rama ruoka, kanajauheliha kanaliemijauhe ja siirappi sekaisin yhdeksi massaksi.
- Jaa seos tasan kaaalin lehtien sisälle, rullaa kääryleiksi ja aseta vuokaan
- Kiehuata haudutusliemi (ohje alla) ja kaada liemi kääryleiden päälle.
- Kypsennä uunissa 150 asteessa 1,5 tuntia jotta kaalin rakenne on täysin pehmentynyt
-
Haudutusliemi
- Kaalikääryleiden haudutusliemi
-
Annoksen kokoaminen
- Kokoa annos laittamalla perunakeittoa lautasen pohjalle, kääryle päälle ja koristele annos jäisillä puolukoilla.
Vinkki: Voit annostella keiton sifonin kanssa jolloin saat rakenteesta todella kuohkean