Peruna- pinaatti salaatti

Raaka-aineet
Peruna- pinaatti salaatti
−
+
€25.08
Valmistusohje
Peruna
/g
1000.0 g
0%
Flora Aromiöljy 2,4 L
/ml
30.0 ml
0%
Rosmariinin oksa
/g
10.0 g
0%
Suola
/g
10.0 g
0%
Minipinaatti
/g
125.0 g
0%
Granaattiomena
/g
100.0 g
0%
Kastike
Appelsiinimehu
/cl
100.0 cl
0%
Hellmann's Vegaanimajoneesi 2,5 kg
/g
100.0 g
0%

Points
Sinappi: kyllä
Kala: ei
Knorr Kylmäliukoinen tärkkelys / suuruste 4 kg
/g
10.0 g
0%

Points
Kala: ei
Pähkinä: ei
/
Valmistusohje
-
Peruna 1000.0 g
-
Flora Aromiöljy 2,4 L 30.0 ml
-
Rosmariinin oksa 10.0 g
-
Suola 10.0 g
-
Minipinaatti 125.0 g
-
Granaattiomena 100.0 g
Kastike
-
Appelsiinimehu 100.0 cl
Valmistus
-
Valmistusohje
- Pilko perunat suupalan kokoisiksi paloiksi.
- Sekoita kulhossa perunat, aromiöljy, rosmariinin nypityt tai hienonnetut oksat, ja suola sekaisin
- Paahda uunissa 200 astetta 15 min, varmista, että perunat ovat kypsiä, jäähdytä.
-
Kastike
Sekoita kastikeaineet sekaisin jaa kaada jäähtyneiden perunoiden sekaan.
Lisää pinaatti ja aseta tarjolle, ripottele päälle vielä granaattiomenan siemenet