Raaka-aineet

+

Valmistusohje

  • Peruna 1000.0 g
  • Flora Aromiöljy 2,4 L 30.0 ml
  • Rosmariinin oksa 10.0 g
  • Suola 10.0 g
  • Minipinaatti 125.0 g
  • Granaattiomena 100.0 g

Kastike

Valmistus

  1. Valmistusohje

    • Pilko perunat suupalan kokoisiksi paloiksi.
    • Sekoita kulhossa perunat, aromiöljy, rosmariinin nypityt tai hienonnetut oksat, ja suola sekaisin
    • Paahda uunissa 200 astetta 15 min, varmista, että perunat ovat kypsiä, jäähdytä.


  2. Kastike

    Sekoita kastikeaineet sekaisin jaa kaada jäähtyneiden perunoiden sekaan.

    Lisää pinaatti ja aseta tarjolle, ripottele päälle vielä granaattiomenan siemenet

Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu