Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Työohje

  • Sei-turskakuutio, pakaste 3.0 kg
  • Knorr Citrusmauste 1,2 kg 0.02 kg
  • Tomaattipala, kuivattu, pakaste 0.2 kg
  • Vesi 1.0 l
  • Appelsiinimehutiiviste 0.4 l
  • KNORR Vaalea peruskastike 4,25 kg/50 L 0.18 kg
  • Rama JuustoCrème, sulatejuustopohjainen valmiste 3,5 kg, vähälaktoosinen 0.2 kg
  • Knorr Sunshine Chili 1 L 0.08 l
  1. Työohje

    • Lado kalat GN-vuokiin ja mausta citrusmausteella (3 kg kalaa / 1/1 65 mm GN-vuoka.) Ripottele pinnalle myös jäiset aurinkokuivatut tomaattilohkot. Anna sulaa kylmiössä yön yli.
    • Kuumenna vesi ja lisää kastikeainekset. Lisää appelsiinimehutiiviste (300%) ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää Knorr Ruoka, JuustoCréme ja mausta kastike Sunshine -maistekastikeella. Anna kiehua muutama minuutti.
    • Kaada kastike vuokiin kalojen päälle ja kypsennä yhdistelmäuunissa +160 C noin 20 minuuttia.
    • Tarjoa esimerkiksi broccoli-riisin kanssa.