Menu

Raaka-aineet

+

Työohje


Appelsiinilla ja tomaatilla maustettu juustoinen uunikala on saanut vaikutteita brasilialaisesta kettiöstä.

...

Valmistus

  1. Työohje

    • Lado kalat GN-vuokiin ja mausta citrusmausteella (3 kg kalaa / 1/1 65 mm GN-vuoka.) Ripottele pinnalle myös jäiset aurinkokuivatut tomaattilohkot. Anna sulaa kylmiössä yön yli.
    • Kuumenna vesi ja lisää kastikeainekset. Lisää appelsiinimehutiiviste (300%) ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää Knorr Ruoka, JuustoCréme ja mausta kastike Sunshine -maistekastikeella. Anna kiehua muutama minuutti.
    • Kaada kastike vuokiin kalojen päälle ja kypsennä yhdistelmäuunissa +160 C noin 20 minuuttia.
    • Tarjoa esimerkiksi broccoli-riisin kanssa.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu