Menu

Raaka-aineet

+

Työohje

  • Flora Aromiöljy 2,4 L
  • Sipuli 0.2 kg
  • Vesi 3.0 l
  • Peruna, tuore 1.0 kg
  • Kukkakaali 2.0 kg
  • Crème Bonjour Valkosipuli Laktoositon tuorejuusto 1,5 kg 0.6 kg
  • Knorr Kasvisliemi, vähäsuolainen 1kg/125L 0.1 kg

...

Valmistus

  1. Työohje

    • Freesaa kuutioidut sipulit Aromiöljyssä. Lisää vesi ja kasviliemijauhe. Kuumenna kiehuvaksi. Lisää kuutioidut perunat ja lohkotut kukkakaalit. Keitä kypsäksi. Sekoita joukkoon tuorejuusto ja kuumenna. Soseuta keitto tehosekoittimessa.
    • Tarjoa alku- tai pääruokakeittona. Kokeile keittoa myös vitriinituotteena tai kokoustarjoilussa.
      Tarjoa hienonettujen yrttien jasiementen kanssa.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu