Raaka-aineet
Paahdetut perunat
-
Peruna 20.0 kg
-
Suola 0.05 kg
Täyte
-
Herne, pakaste 5.0 kg
-
Kikherne, säilyke 3.0 kg
-
Crème Bonjour Valkosipuli Laktoositon tuorejuusto 1,5 kg 3.0 kg
-
Mustapippuri, rouhittu 0.01 kg
Valmistus
-
Paahdetut perunat
- Leikkaa uuniperunoiden pintaan pieniä viiltoja, niin että peruna jää alaosastaan vielä kiinni tai halkaise perunat pitkittäin kahtia tai valmista perinteisiä uuniperunoita. Pyörittele perunat Aromiöljyssä ja mausta suolalla. Kypsennä kiertoilmauunissa +170°C:n lämpötilassa kypsäksi noin 1 h.
-
Täyte
- Höyrytä herneitä 3-4 minuuttia ja jäähdytä ne. Valuta ja huuhtele kikherneet. Sekoita kutterissa kaikki täytteen aineet karkeaksi tahnaksi. Tarjoa täyte uuniperunoiden kanssa. Koristele yrteillä.