Menu

Raaka-aineet

+

Paahdetut perunat

  • Peruna 20.0 kg
  • Flora Aromiöljy 2,4 L 1.0 l
  • Suola 0.05 kg

Täyte

  • Herne, pakaste 5.0 kg
  • Kikherne, säilyke 3.0 kg
  • Crème Bonjour Valkosipuli Laktoositon tuorejuusto 1,5 kg 3.0 kg
  • Rama Professional Ruoka Laktoositon 15% 1L 0.5 l
  • Mustapippuri, rouhittu 0.01 kg

Hernehummus sopii paitsi uuniperunoille, niin myös leipien täytteeksi.

...

Valmistus

  1. Paahdetut perunat

    • Leikkaa uuniperunoiden pintaan pieniä viiltoja, niin että peruna jää alaosastaan vielä kiinni tai halkaise perunat pitkittäin kahtia tai valmista perinteisiä uuniperunoita. Pyörittele perunat Aromiöljyssä ja mausta suolalla. Kypsennä kiertoilmauunissa +170°C:n lämpötilassa kypsäksi noin 1 h.
  2. Täyte

    • Höyrytä herneitä 3-4 minuuttia ja jäähdytä ne. Valuta ja huuhtele kikherneet. Sekoita kutterissa kaikki täytteen aineet karkeaksi tahnaksi. Tarjoa täyte uuniperunoiden kanssa. Koristele yrteillä.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu