Menu

Raaka-aineet

+

Paahdetut perunat

  • Flora Aromiöljy 2,4 L 1.0 dl
  • Peruna, kuorittu 2.0 kg
  • Knorr Jalfrezi tahna 4x1,1kg 80.0 g
  • Suola 15.0 g

Minttukastike


Intian maustekastikkeilla on helppo maustaa kasvikset ennen kypsentämistä. Mausteiset kasvikset sopivat lisäkkeeksi tai noutopöytään.

...

Valmistus

  1. Paahdetut perunat

    • Lämmitä uuni + 200 Casteeseen

    • Pilko perunat

    • SekoitaAromiöljy, Jalfrezi maustetahna ja suola.

    • Pyörittele perunat mausteseoksessa ja nosta ne GN-vuokaan. Paahdaperunoita uunissa noin 25 minuuttia, kunnes ne ovat kypsiä.

  2. Minttukastike

    • Sekoita keskenään jogurtti, Hellmann’s Sitruunavinegretti, minttu sekä korianteri ja mausta suolalla

    • Säilytä jääkaapissa tarjoiluun saakka

    • Tarjoile Jalfrezilla maustetut uuniperunat minttujogurtin kanssa

Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu