Menu

Raaka-aineet

+

Salaatti

  • Romaine-salaatti 0.9 kg
  • Lehtikaali 0.1 kg
  • Saaristolaisleipä 0.1 kg
  • Pellavansiemen 20.0 g
  • Voimakas kotimainen juusto (esim. Vilho) 100.0 g
  • Mustapippuri, rouhittu

Kastike

  • Hellmann's Caesar salaattikastike 3 L / 4 pulloa 3.0 dl
  • Tilli 20.0 g

Klassikko pohjoismaalaiseen tyyliin

...

Valmistus

  1. Salaatti

    • Aja leivät kutterilla ja paahda ne uunissa puolipuhalluksella 200 c 5-8min.
    • Sekoita pellavansiemenet leipämurun joukkoon ja anna jäähtyä
    • Revi lehtikaali ja romaine-salaatti sopivaksi
  2. Kastike

    • Sekoita kastike ja tilli
  3. Viimeistely

    • Kasaa salaatti kerroksittain ja laita kastiketta kerrosten väliin ja päälle
    • Koristele salaatti lopuksi leipämuruilla sekä juustolastuilla
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu