Raaka-aineet
Salaatti
-
Romaine-salaatti 0.9 kg
-
Lehtikaali 0.1 kg
-
Saaristolaisleipä 0.1 kg
-
Pellavansiemen 20.0 g
-
Voimakas kotimainen juusto (esim. Vilho) 100.0 g
-
Mustapippuri, rouhittu
Kastike
-
Tilli 20.0 g
Valmistus
-
Salaatti
- Aja leivät kutterilla ja paahda ne uunissa puolipuhalluksella 200 c 5-8min.
- Sekoita pellavansiemenet leipämurun joukkoon ja anna jäähtyä
- Revi lehtikaali ja romaine-salaatti sopivaksi
-
Kastike
- Sekoita kastike ja tilli
-
Viimeistely
- Kasaa salaatti kerroksittain ja laita kastiketta kerrosten väliin ja päälle
- Koristele salaatti lopuksi leipämuruilla sekä juustolastuilla