Menu

Raaka-aineet

+

Valmistus


Koko Uuden-Englannin rannikko on simpukoiden ja äyriäisten ystävien paratiisi. Kirkkaissa ja puhtaissa vesissä viihtyy monia erilaisia simpukkalajeja. Rannikolla on kalastettu vuosisatoja ja intiaanit käyttivät hienoimpia simpukankuoria maksuvälineinä. Yksi rakastetuimmista ruoista on Clam Chowder, joka on saanut nimensä vanhan ranskalaisen chaudiereksi kutsutun, keiton valmistukseen käytetyn padan mukaan.

...

Valmistus

  1. Valmistus

    • Puhdista jatarkasta simpukoiden kunto.
    • Lämmitä Aromiöljy kattilassa ja lisää silputtu keltasipuli sekä kuutioitu savukylki.
    • Kuullota, kunnes sipulit ovat kypsyneet.
    • Lisää perunat ja kuullota vielä hetki.
    • Lisää kalafondi ja vesi. Keitä, kunnes perunat ovat melkein kypsiä.
    • Lisää Knorr Ruoka ja mausta suolalla sekä pippurilla. Kiehauta.
    • Lisää simpukat ja keitä n. viisi minuuttia, kunnes simpukat ovat avautuneet.
    • Tarjoile keitto rapean leivän kera.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu