Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Valmistus

  • Flora Aromiöljy 2,4 L 0.1 l
  • Keltasipuli 0.3 kg
  • Savukylki 0.25 kg
  • Peruna 0.75 kg
  • Knorr Kalafondi, tiiviste 1 L/50 L 0.1 l
  • Vesi 3.0 l
  • Rama Professional Ruoka Laktoositon 15% 1L 2.0 l
  • Sinisimpukka 4.0 kg
  • Suola ja mustapippuri
  1. Valmistus

    • Puhdista jatarkasta simpukoiden kunto.
    • Lämmitä Aromiöljy kattilassa ja lisää silputtu keltasipuli sekä kuutioitu savukylki.
    • Kuullota, kunnes sipulit ovat kypsyneet.
    • Lisää perunat ja kuullota vielä hetki.
    • Lisää kalafondi ja vesi. Keitä, kunnes perunat ovat melkein kypsiä.
    • Lisää Knorr Ruoka ja mausta suolalla sekä pippurilla. Kiehauta.
    • Lisää simpukat ja keitä n. viisi minuuttia, kunnes simpukat ovat avautuneet.
    • Tarjoile keitto rapean leivän kera.