Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

  1. Keksipohja

    Hienonna keksit kutterissa. Lisää joukkoon sulatettu margariini. Kiinnitä irtopohjavuokaan (ø 26 cm) leivinpaperi. Painele keksimuru vuoan pohjalle ja reunoille. Anna kovettua kylmässä.
  2. Täyte

    • Soseuta mustikat tehosekottimessa.
    • Laita liivatelehdet (18 g = 5 liivatetta) likoamaan kylmään veteen.
    • Vaahdota Knorr Kuohu kovaksi vaahdoksi. Lisää joukkoon tuorejuusto, soseutetut mustikat, sokeri ja kardemumma.
    • Purista liivatelehdistä vesi ja sulata ne mikrossa sitruunamehun kanssa. Kaada liivatteet ohuena nauhana täytteen joukkoon, varovasti sekoittaen.
    • Levitä täyte keksipohjan päälle ja anna hyytyä kylmässä seuraavaan päivään.
    • Irrota kakku vuoasta ja koristele kakku.