1. Keksipohja

    Hienonna keksit kutterissa. Lisää joukkoon sulatettu margariini. Kiinnitä irtopohjavuokaan (ø 26 cm) leivinpaperi. Painele keksimuru vuoan pohjalle ja reunoille. Anna kovettua kylmässä.
  2. Täyte

    • Soseuta mustikat tehosekottimessa.
    • Laita liivatelehdet (18 g = 5 liivatetta) likoamaan kylmään veteen.
    • Vaahdota Knorr Kuohu kovaksi vaahdoksi. Lisää joukkoon tuorejuusto, soseutetut mustikat, sokeri ja kardemumma.
    • Purista liivatelehdistä vesi ja sulata ne mikrossa sitruunamehun kanssa. Kaada liivatteet ohuena nauhana täytteen joukkoon, varovasti sekoittaen.
    • Levitä täyte keksipohjan päälle ja anna hyytyä kylmässä seuraavaan päivään.
    • Irrota kakku vuoasta ja koristele kakku.
+