Mustikkajuustotorttu

Raaka-aineet
Mustikkajuustotorttu
Laske tämän lautasen hinta täällä:
Annosten lukumäärä
−
+
Lautasen hinta menulla
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
€1.01
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Raaka-aineen merkki
Nimi
Hinta euroissa
Määrä
Osan hinta ruuasta (%)
Yhteenlaskettu kustannus
Keksipohja
Digestive -keksi
/kg
0.2 kg
0%
Flora Professional Kasvirasvalevite 75 %, 2,5 kg
/kg
0.1 kg
0%
Täyte
Mustikka, pakaste, kotimainen
/kg
0.3 kg
0%
Liivatelehti
/kg
0.02 kg
0%
Rama Professional Kuohu Laktoositon 30% 1L
/l
0.2 l
0%
Crème Bonjour Naturel Laktoositon tuorejuusto 1,5 kg
/kg
0.3 kg
0%
Sokeri
/kg
0.08 kg
0%
Kardemumma, jauhettu
/kg
0.0 kg
0%
Sitruunamehu
/l
0.03 l
0%
Raaka-aineen nimi
/
Vastuunvapauslauseke: Esitetyt hinnat ovat arvioita, jotka perustuvat tukkujen markkinahintoihin. Hinnat ovat alttiita muutoksille, kausivaihteluille ja tarjonnan määrälle. Unilever Food Solutionsia ei voi pitää vastuussa vaihteluista tai eroista todellisiin hintoihin.
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Keksipohja
-
Digestive -keksi 0.2 kg
-
Flora Professional Kasvirasvalevite 75 %, 2,5 kg 0.1 kg
Täyte
-
Mustikka, pakaste, kotimainen 0.3 kg
-
Liivatelehti 0.02 kg
-
Rama Professional Kuohu Laktoositon 30% 1L 0.2 l
-
Crème Bonjour Naturel Laktoositon tuorejuusto 1,5 kg 0.3 kg
-
Sokeri 0.08 kg
-
Kardemumma, jauhettu
-
Sitruunamehu 0.03 l
Valmistus
-
Keksipohja
Hienonna keksit kutterissa. Lisää joukkoon sulatettu margariini. Kiinnitä irtopohjavuokaan (ø 26 cm) leivinpaperi. Painele keksimuru vuoan pohjalle ja reunoille. Anna kovettua kylmässä. -
Täyte
- Soseuta mustikat tehosekottimessa.
- Laita liivatelehdet (18 g = 5 liivatetta) likoamaan kylmään veteen.
- Vaahdota Knorr Kuohu kovaksi vaahdoksi. Lisää joukkoon tuorejuusto, soseutetut mustikat, sokeri ja kardemumma.
- Purista liivatelehdistä vesi ja sulata ne mikrossa sitruunamehun kanssa. Kaada liivatteet ohuena nauhana täytteen joukkoon, varovasti sekoittaen.
- Levitä täyte keksipohjan päälle ja anna hyytyä kylmässä seuraavaan päivään.
- Irrota kakku vuoasta ja koristele kakku.