Mustikka-mantelileivos ja rahkamousse

Raaka-aineet
Mustikka-mantelileivos ja rahkamousse
Laske tämän lautasen hinta täällä:
Annosten lukumäärä
−
+
Lautasen hinta menulla
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
€6.39
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Raaka-aineen merkki
Nimi
Hinta euroissa
Määrä
Osan hinta ruuasta (%)
Yhteenlaskettu kustannus
Mantelileivokset
Flora Professional Kasvirasvalevite 75 %, 2,5 kg
/kg
0.2 kg
0%
Kaneli, jauhettu
/g
2.0 g
0%
Kardemumma, jauhettu
/g
2.0 g
0%
Vehnäjauho
/kg
0.1 kg
0%
Mantelijauhe
/kg
0.15 kg
0%
Tomusokeri
/kg
0.25 kg
0%
Munanvalkuainen
/kg
0.16 kg
0%
Suola
/g
0.0 g
0%
Mustikka
/kg
0.05 kg
0%
Marinoidut mustikat
Mustikka
/kg
0.2 kg
0%
Vaahterasiirappi
/g
20.0 g
0%
Raaka-aineen nimi
/
Vastuunvapauslauseke: Esitetyt hinnat ovat arvioita, jotka perustuvat tukkujen markkinahintoihin. Hinnat ovat alttiita muutoksille, kausivaihteluille ja tarjonnan määrälle. Unilever Food Solutionsia ei voi pitää vastuussa vaihteluista tai eroista todellisiin hintoihin.
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Mantelileivokset
-
Flora Professional Kasvirasvalevite 75 %, 2,5 kg 0.2 kg
-
Kaneli, jauhettu 2.0 g
-
Kardemumma, jauhettu 2.0 g
-
Vehnäjauho 0.1 kg
-
Mantelijauhe 0.15 kg
-
Tomusokeri 0.25 kg
-
Munanvalkuainen 0.16 kg
-
Suola
-
Mustikka 0.05 kg
Marinoidut mustikat
-
Mustikka 0.2 kg
-
Vaahterasiirappi 20.0 g
Valmistus
-
Mantelileivokset
- Sulata rasva.
- Sekoita kuivat aineet keskenään ja sekoita kevyesti vatkattujen valkuaisten joukkoon.
- Lisää joukkoon sulatettu rasva ja sekoita tasaiseksi.
- Kaada seos pursotinpussiin ja anna levätä 20 minuuttia.
- Pursota pikkumuotteihin.
- Laitajokaiseen leivokseen muutama mustikka ja paista 190°C noin 7-9 minuuttia.
-
Rahkamousse
- Vatkaa fraiche ja kerma vaahdoksi.
- Lisää vanilja, tomusokeri ja kardemumma rahkan joukkoon ja sekoita tasaiseksi.
- Yhdistä rahka sekä kermamassan ja sekoita.
- Laita massa pursotinpussiin maustumaan.
- Voit maustaa moussea vaikka muutamalla ruokalusikallisella mustikka- tai vadelmapyreellä
-
Marinoidut mustikat
- Nostele vaahteransiirappi mustikoiden joukkoon ja anna maustua hetki.
-
Esillelaitto
- Annostele lautaselle leivos, rahkamoussea ja marinoituja mustikoita.
- Voit myös käyttää myös viimeistelyyn Carte d`OR Vanillaa.