Menu

Raaka-aineet

+

Mantelileivokset

  • Flora Professional Kasvirasvalevite 75 %, 2,5 kg 0.2 kg
  • Kaneli, jauhettu 2.0 g
  • Kardemumma, jauhettu 2.0 g
  • Vehnäjauho 0.1 kg
  • Mantelijauhe 0.2 kg
  • Tomusokeri 0.3 kg
  • Munanvalkuainen 0.2 kg
  • Suola
  • Mustikka 0.1 kg

Marinoidut mustikat

  • Mustikka 0.2 kg
  • Vaahterasiirappi 20.0 g

...

Valmistus

  1. Mantelileivokset

    • Sulata rasva.
    • Sekoita kuivat aineet keskenään ja sekoita kevyesti vatkattujen valkuaisten joukkoon.
    • Lisää joukkoon sulatettu rasva ja sekoita tasaiseksi.
    • Kaada seos pursotinpussiin ja anna levätä 20 minuuttia.
    • Pursota pikkumuotteihin.
    • Laitajokaiseen leivokseen muutama mustikka ja paista 190°C noin 7-9 minuuttia.
  2. Rahkamousse

    • Vatkaa fraiche ja kerma vaahdoksi.
    • Lisää vanilja, tomusokeri ja kardemumma rahkan joukkoon ja sekoita tasaiseksi.
    • Yhdistä rahka sekä kermamassan ja sekoita.
    • Laita massa pursotinpussiin maustumaan.
    • Voit maustaa moussea vaikka muutamalla ruokalusikallisella mustikka- tai vadelmapyreellä
  3. Marinoidut mustikat

    • Nostele vaahteransiirappi mustikoiden joukkoon ja anna maustua hetki.
  4. Esillelaitto

    • Annostele lautaselle leivos, rahkamoussea ja marinoituja mustikoita.
    • Voit myös käyttää myös viimeistelyyn Carte d`OR Vanillaa.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu