Munakoisotonkatsu
Tonkatsu on japanilainen versio possunleikkeestä, joka tarjoillaan kaaliraasteen, misokeiton ja tonkatsu-kastikeen kera. Tässä versiossa possu on vaihdettu munakoisoon. Lohturuokaa parhainmillaan. Sopii vegaaneille.

Raaka-aineet
Tonkatsukastike
-
Maille Dijon Originale Sinappi 6 x 865g 50.0 g
-
Ketjap manis soijakastike 100.0 ml
-
Ketsuppi 200.0 g
Munakoisopihvi
-
Munakoiso 4.7 kg
-
Suola 12.0 g
-
Maizena maissitärkkelys 100.0 g
-
Pankojauho 200.0 g
Valmistus
-
Tonkatsukastike
1. Sekoita kastikeainekset keskenään ja laita kylmään. -
Munakoisopihvi
2. Leikkaa munakoisot pitkittäin keskeltä halki ja leikkaa kuperalta puolelta ohut siivu pois.
3. Paneroi suolalla maustetussa Maizenassa, jonka jälkeen penslaa leikkuupinnat tonkatsukastikeella. (Noin 1/3 kastikeesta, säästä loput tarjoiluun).
4. Pyöritä lopuksi pankossa ja paista Aromiöljyssä molemmin puolin ruskeaksi.
5. Loppukypsennä 180 C:ssa uunissa 15-20 minuuttia, kunnes munakoiso on kypsä.
-
Kaaliraaste
6. Sekoita kaaliraasteen ainekset keskenään ja tarjoile pihvin lisäkkeenä.