Raaka-aineet
Pohja
-
Digestive -keksi 0.2 kg
Täyte
-
Minttusuklaa 0.2 kg
-
Sokeri
-
Liivatelehti 0.01 kg
Valmistus
-
Pohja
- Murenna keksit tehosekoittimella tai kutterilla. Lisää sulatettu margariini joukkoon ja painele murumassa irtopohjavuokaan (halkaisija 24 cm).
-
Täyte
- Vaahdota Knorr Kuohu kuohkeaksi ja lisää Crème Bonjour tuorejuusto joukkoon.
- Sulata minttusuklaa vesihauteessa miedolla lämmöllä ja lisää ohuena nauhana vaahdon joukkoon. Lisää sokeria halutessasi maun mukaan.
- Kuumenna Knorr Kuohu ja sulata liotetut liivatelehdet siihen. Kaada seos ohuena nauhana täyteseoksen joukkoon. Kaada seos vuokaan keksipohjan päälle, levitä tasaiseksi ja anna kakun hyytyä kylmässä mielellään yön yli. E
- nnen tarjoilua irrota kakku vuoasta ja koristele rouhitulla suklaalla ja tuoreella mintulla.