Minttu-suklaajuustotorttu

Raaka-aineet
Minttu-suklaajuustotorttu
Laske tämän lautasen hinta täällä:
Annosten lukumäärä
−
+
Lautasen hinta menulla
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
€2.62
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Raaka-aineen merkki
Nimi
Hinta euroissa
Määrä
Osan hinta ruuasta (%)
Yhteenlaskettu kustannus
Pohja
Digestive -keksi
/kg
0.2 kg
0%
Flora Professional Kasvirasvalevite 75 %, 2,5 kg
/kg
0.1 kg
0%
Täyte
Rama Professional Kuohu Laktoositon 30% 1L
/l
0.28 l
0%
Crème Bonjour Naturel Laktoositon tuorejuusto 1,5 kg
/kg
0.2 kg
0%
Minttusuklaa
/kg
0.2 kg
0%
Sokeri
/
0.0
0%
Liivatelehti
/kg
0.01 kg
0%
Raaka-aineen nimi
/
Vastuunvapauslauseke: Esitetyt hinnat ovat arvioita, jotka perustuvat tukkujen markkinahintoihin. Hinnat ovat alttiita muutoksille, kausivaihteluille ja tarjonnan määrälle. Unilever Food Solutionsia ei voi pitää vastuussa vaihteluista tai eroista todellisiin hintoihin.
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Pohja
-
Digestive -keksi 0.2 kg
-
Flora Professional Kasvirasvalevite 75 %, 2,5 kg 0.1 kg
Täyte
-
Rama Professional Kuohu Laktoositon 30% 1L 0.28 l
-
Crème Bonjour Naturel Laktoositon tuorejuusto 1,5 kg 0.2 kg
-
Minttusuklaa 0.2 kg
-
Sokeri
-
Liivatelehti 0.01 kg
Valmistus
-
Pohja
- Murenna keksit tehosekoittimella tai kutterilla. Lisää sulatettu margariini joukkoon ja painele murumassa irtopohjavuokaan (halkaisija 24 cm).
-
Täyte
- Vaahdota Knorr Kuohu kuohkeaksi ja lisää Crème Bonjour tuorejuusto joukkoon.
- Sulata minttusuklaa vesihauteessa miedolla lämmöllä ja lisää ohuena nauhana vaahdon joukkoon. Lisää sokeria halutessasi maun mukaan.
- Kuumenna Knorr Kuohu ja sulata liotetut liivatelehdet siihen. Kaada seos ohuena nauhana täyteseoksen joukkoon. Kaada seos vuokaan keksipohjan päälle, levitä tasaiseksi ja anna kakun hyytyä kylmässä mielellään yön yli. E
- nnen tarjoilua irrota kakku vuoasta ja koristele rouhitulla suklaalla ja tuoreella mintulla.