Mini Doughnuts with Cardamom and Fluffy Almond Whip

Raaka-aineet
Mini Doughnuts with Cardamom and Fluffy Almond Whip
Laske tämän lautasen hinta täällä:
Annosten lukumäärä
−
+
Lautasen hinta menulla
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
€33.53
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Raaka-aineen merkki
Nimi
Hinta euroissa
Määrä
Osan hinta ruuasta (%)
Yhteenlaskettu kustannus
Taikina
Kevytmaito, vähälaktoosinen
/ml
110.0 ml
0%
Hiiva
/g
10.0 g
0%
Sokeri
/g
40.0 g
0%
Hellmann's Real Majoneesi 2 L / 1,85 kg
/g
65.0 g
0%

Points
Kananmuna: kyllä
Kala: ei
Kokonainen vihreä kardemumma
/g
4.0 g
0%
Vaniljasokeri
/g
2.0 g
0%
Leivinjauhe
/g
2.0 g
0%
Vehnäjauho
/g
225.0 g
0%
Mantelikerma
Täysmaito
/ml
75.0 ml
0%
Manteli
/g
150.0 g
0%
Kardemumma, jauhettu
/g
1.0 g
0%
Vaniljasokeri
/g
2.0 g
0%
Sokeri
/g
45.0 g
0%
Kuohukerma
/ml
300.0 ml
0%
Kypsennys ja viimeistely
Tomusokeri
/kg
0.0 kg
0%
Kardemumma, jauhettu
/kg
0.0 kg
0%
Raaka-aineen nimi
/
Vastuunvapauslauseke: Esitetyt hinnat ovat arvioita, jotka perustuvat tukkujen markkinahintoihin. Hinnat ovat alttiita muutoksille, kausivaihteluille ja tarjonnan määrälle. Unilever Food Solutionsia ei voi pitää vastuussa vaihteluista tai eroista todellisiin hintoihin.
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Taikina
-
Kevytmaito, vähälaktoosinen 110.0 ml
-
Hiiva 10.0 g
-
Sokeri 40.0 g
-
Kokonainen vihreä kardemumma 4.0 g
-
Vaniljasokeri 2.0 g
-
Leivinjauhe 2.0 g
-
Vehnäjauho 225.0 g
Mantelikerma
-
Täysmaito 75.0 ml
-
Manteli 150.0 g
-
Kardemumma, jauhettu 1.0 g
-
Vaniljasokeri 2.0 g
-
Sokeri 45.0 g
-
Kuohukerma 300.0 ml
Kypsennys ja viimeistely
-
Tomusokeri
-
Kardemumma, jauhettu
Valmistus
-
Taikina
Liuota hiiva maitoon ja lisää sitten sokeri, majoneesi ja kardemumma. Sekoita vehnäjauhot, leivinjauhe ja vaniljasokeri keskenään ja lisää se vähän kerrallaan sekoittaen maitoseoksen joukkoon. Vaivaa taikinaa taikinakoukulla noin 15 minuutin ajan, kunnes se on tasaista ja kiiltävää. Anna levätä liinan alla 15 minuuttia.Jaa taikina 16 yhtä suureen osaan ja siirrä ne jauhotetun leivinpaperin päälle. Anna kohota 2,5–3 tuntia. -
Mantelikerma
Jauha mantelit ja sokerit hienoksi mikserissä. Lisää maito, kardemumma ja vaniljasokeri ja sekoita massa tasaiseksi. Vatkaa kerma kuohkeaksi, lisää mukaan mantelimassa ja jatka vatkaamista kunnes saat tasaisen kiiltävän vaahdon. Pidä vaahto viileänä. -
Kypsennys ja viimeistely
Kuumenna öljy 180 asteeseen. Kypsennä munkit öljyssä, paistaen niitä noin 2 minuuttia kummaltakin puolelta. Siirrä jäähtymään ritilälle tai paperin päälle.Leikkaa munkeista hattu pois ja täytä sisus mantelikermalla. Laita hattu takaisin päälle ja ripottele päälle tomusokeria ja jauhettua kardemummaa Tarjoile heti.