Milho & Pimenta, Paahdettua maissia ja savupaprikaa
Brasiliassa käytetään paljon papuja salaateissa, lisäkkeissä ja pääruoissa.

Raaka-aineet
Milho & Pimenta, Paahdettua maissia ja savupaprikaa
−
+
€4.3
Työohje
Flora Aromiöljy 2,4 L
/l
0.05 l
0%
Maissi, säilyke
/kg
1.0 kg
0%
Paprika, erivärisiä
/kg
0.5 kg
0%
Papusekoitus
/kg
0.5 kg
0%
Knorr Tomatino 3 kg
/kg
0.2 kg
0%

Points
Laktoosi: ei
Maito/maitoproteiini: ei
Hellmann's Passion-mandariinivinegretti 1 L
/l
0.05 l
0%
Knorr Savuchili Puré Professional 750g
/kg
0.02 kg
0%

Points
Kala: ei
Pähkinä: ei
Limemehu
/l
0.05 l
0%
Lehtipersilja
/kg
0.02 kg
0%
/
Työohje
-
Flora Aromiöljy 2,4 L 0.05 l
-
Maissi, säilyke 1.0 kg
-
Paprika, erivärisiä 0.5 kg
-
Papusekoitus 0.5 kg
-
Hellmann's Passion-mandariinivinegretti 1 L 0.05 l
-
Limemehu 0.05 l
-
Lehtipersilja 0.02 kg
Valmistus
-
Työohje
- Sekoita Aromiöljy maissin joukkoon ja paahda uunissa 200 C noin 15minuuttia kunnes maissit saavat reilusti väriä. Jäähdytä.
- Lisää joukkoon lohkotut paprikat, valutetut ja huuhdotut pavut
- Sekoita Tomatino, Passion-mandariinivinegretti, Savuchilipyre ja limemehu kastikkeeksi.
- Sekoita kastike salaatin joukkoon tai tarjoa erikseen.
- Koristele lehtipersiljalla.