Marokkolaiset lihapullat tomaattikastikkeessa, Suurkeittiöresepti
Vuosien saatossa monet kansat ovat jättäneet jälkensä Marokon ruokakulttuuriin. Marokkolainen keittiö on saanut vaikutteita Lähi-idästä, Välimeren maista ja Afrikasta.

Raaka-aineet
Marokkolaiset lihapullat tomaattikastikkeessa, Suurkeittiöresepti
−
+
€0.19
Kastike
Flora Aromiöljy 2,4 L
/l
0.02 l
0%
Sipuli
/kg
0.1 kg
0%
Kaneli, jauhettu
/kg
0.0 kg
0%
Juustokumina
/kg
0.0 kg
0%
Vesi
/l
0.5 l
0%
Knorr Vaalea peruskastike 4,25 kg/50 L
/kg
0.04 kg
0%
Knorr Tomatino 3 kg
/kg
0.5 kg
0%

Points
Laktoosi: ei
Maito/maitoproteiini: ei
Sitruunamehu
/l
0.02 l
0%
Knorr Savuchili Puré Professional 750g
/g
8.0 g
0%

Points
Kala: ei
Pähkinä: ei
Lihapyörykkä, kypsä, laktoositon, gluteeniton
/kg
1.5 kg
0%
/
Kastike
-
Flora Aromiöljy 2,4 L 0.02 l
-
Sipuli 0.1 kg
-
Kaneli, jauhettu
-
Juustokumina
-
Vesi 0.5 l
-
Knorr Vaalea peruskastike 4,25 kg/50 L 0.04 kg
-
Sitruunamehu 0.02 l
-
Lihapyörykkä, kypsä, laktoositon, gluteeniton 1.5 kg
Valmistus
-
Kastike
- Freesaa kuutioitu sipuli öljyssä.
- Lisää kuivamausteet ja freesaa vielä hetki.
- Sekoita Vaalea Peruskastike pieneen määrään kylmää vettä ja kaada pataan. Lisää loppu vesi. Kuumenna kiehuvaksi.
- Lisää Tomatino, sitruunamehu ja Savuchilipyre.
- Kuumenna lihapullat jakaadakastike lihapullien päälle.
- Tarjoa yrteillä maustetun riisin kanssa.
-
.
- Freesaa kuutioitu sipuli öljyssä.
- Lisää kuivamausteet ja freesaa vielä hetki.
- Sekoita Vaalea Peruskastike pieneen määrään kylmää vettä ja kaada pataan. Lisää loppu vesi. Kuumenna kiehuvaksi.
- Lisää Tomatino, sitruunamehu ja Savuchilipyre.
- Kuumenna lihapullat jakaadakastike lihapullien päälle.
- Tarjoa yrteillä maustetun riisin kanssa.