+

Piiraspohja

Täyte

Pinnalle

  1. Piiraspohja

    • Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää joukkoon pehmeä margariini. Sekoita yleiskoneessa tasaiseksi. Sekoita muna joukkoon.
    • Anna taikina levätä kylmässä noin puoli tuntia. Levitä taikina piirasvuokaan tai kauli taikina noin 3 cm paksuiseksi levyksi ja ota stanssilla pyöreitä tartalettipohjia. Paista pohjat kypsiksi 175ºC.ssauunissa noin 10 minuuttia. Jäähdytä pohjat.
  2. Täyte

    • Sekoita täytteen ainekset keskenään kattilassa. Mausta sokerilla ja vaniljatangon siemenillä. Kuumenna kastike ja anna kiehua kunnes kastike on suurustunut. Jäähdytä.
    • Levitä täyte jäähtyneiden pohjien päälle.
  3. Pinnalle

    • Levitä viipaloidut mansikat tortun pinnalle.
    • Vaahdota Kuohu ja pursota se mansikoiden päälle.
    • Koristele ketunleivillä tai mintun lehdillä.
+