Menu

Raaka-aineet

+

Piiraspohja

  • Flora Professional Kasvirasvalevite 75 %, 2,5 kg 150.0 g
  • Sokeri 95.0 g
  • Mantelijauhe 30.0 g
  • Vehnäjauho 250.0 g
  • Vaniljatanko 1.0 g
  • Suola 1.0 g
  • Kananmuna 60.0 g

Täyte

  • Kevytmaito 4.0 dl
  • Rama Professional Kuohu Laktoositon 30% 1L 1.0 dl
  • Kananmunan keltuainen 120.0 g
  • Maizena maissitärkkelys 35.0 g
  • Vaniljatanko
  • Sokeri 120.0 g
  • Flora Professional Kasvirasvalevite 75 %, 2,5 kg 30.0 g

Pinnalle

  • Rama Professional Kuohu Laktoositon 30% 1L 2.0 dl
  • Mansikka, tuore tai pakaste 500.0 g

Kakun koristeluun voi hyödyntää luonnonyrttejä, esimerkiksi ketunleipiä.

...

Valmistus

  1. Piiraspohja

    • Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää joukkoon pehmeä margariini. Sekoita yleiskoneessa tasaiseksi. Sekoita muna joukkoon.
    • Anna taikina levätä kylmässä noin puoli tuntia. Levitä taikina piirasvuokaan tai kauli taikina noin 3 cm paksuiseksi levyksi ja ota stanssilla pyöreitä tartalettipohjia. Paista pohjat kypsiksi 175ºC.ssauunissa noin 10 minuuttia. Jäähdytä pohjat.
  2. Täyte

    • Sekoita täytteen ainekset keskenään kattilassa. Mausta sokerilla ja vaniljatangon siemenillä. Kuumenna kastike ja anna kiehua kunnes kastike on suurustunut. Jäähdytä.
    • Levitä täyte jäähtyneiden pohjien päälle.
  3. Pinnalle

    • Levitä viipaloidut mansikat tortun pinnalle.
    • Vaahdota Kuohu ja pursota se mansikoiden päälle.
    • Koristele ketunleivillä tai mintun lehdillä.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu