Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Työohje

  • Chilipaprika, punainen 0.07 kg
  • Lehtipersilja 0.01 kg
  • Hellmann's Sitruunavinegretti 1 L 0.1 l
  • Knorr Valkosipuli Puré Professional 750g 0.02 kg
  • Knorr Paprika Puré Professional 750g 0.03 kg
  • Knorr Savuchili Puré Professional 750g 0.02 kg
  • Knorr Tomatino 3kg 0.2 kg
  • Oliiviöljy 0.1 l
  1. Työohje

    • Renssaa chilit, paahda kuumassa uunissa ja leikkaa ohuiksi siivuiksi.
    • Hienonna lehtipersilja.
    • Sekoita kaikki aineet ja anna maustua muutama tunti.
    • Tarjoa grillatun lihan, kanan, kalan tai kasvisten kanssa.