Raaka-aineet
Makaroni ja juustokastike
-
Makaroni 0.4 kg
-
Vesi 0.5 l
-
Cheddarjuusto 0.2 kg
-
Suola 10.0 g
-
Cayennepippuri
Kuorrutus ja kypsennys
-
Korppujauho 75.0 g
-
Paprika, jauhettu 2.0 g
-
Voi 30.0 g
Valmistus
-
Makaroni ja juustokastike
- Keitä makaroni suolavedessä ja jäähdytä.
- Laita vesi ja Knorr Ruoka kattilaan ja kiehauta.
- Sekoita Knorr Roux kiehuvaan nesteeseen tasaisesti sekoittaen.
- Keitä parin minuutin ajan.
- Ota kattila sivuun ja lisää juustoraaste sekä dijon. Sekoita tasaiseksi.
- Sekoita juustokastike ja makaroni keskenään.
- Laita massa voideltuun pakkiin.
-
Kuorrutus ja kypsennys
- Sekoita juustoraaste, korppujauho ja paprika keskenään kulhossa.
- Levitä kuorrute tasaisesti paistoksen pinnalle.
- Lisää voi kuutiot lopuksi.
- Paista 180-asteisessa uunissa n. 30 minuuttia, kunnes ruoka kuplii ja on saanut kullanruskean värin.