Raaka-aineet
Step 1
-
Vesi 2.0 l
-
valkoviinietikka 30.0 ml
-
Suola 15.0 g
-
Kananmuna 10.0 kpl
Hollandaisekastike:
-
munan keltuaisia 3.0 kpl
-
Sitruunamehu 30.0 g
-
Vesi 30.0 ml
Halstrattu lohitartar:
-
Lohifilee, tuore 1.0 kg
-
Punajuuri, etikkaliemessä 400.0 g
-
Ruohosipuli, kuivattu 5.0 g
-
Valkopippuri
-
Suola
Valmistus
-
Step 1
1. Lämmitä Flora Aromiöljy + 55 C asteiseksi.2. Vatkaa keltuaiset, kalafondi, sitruunanmehu ja vesi kattilassa. Kuumenna seosta miedolla lämmöllä liedellä tai vesihauteessa, kunnes se on 65 -asteista. Ota kattila pois liedeltä tai vesihauteesta, kun oikea lämpötila on saavutettu.3. Kaada Flora Aromiöljy munaseokseen ohuena nauhana koko ajan vatkaten.4. Mausta kastike valkopippurilla ja lisää sitruunamehua maun mukaan. -
Hollandaisekastike:
1. Lämmitä Flora Aromiöljy + 55 C asteiseksi.2. Vatkaa keltuaiset, kalafondi, sitruunanmehu ja vesi kattilassa. Kuumenna seosta miedolla lämmöllä liedellä tai vesihauteessa, kunnes se on 65 -asteista. Ota kattila pois liedeltä tai vesihauteesta, kun oikea lämpötila on saavutettu.3. Kaada Flora Aromiöljy munaseokseen ohuena nauhana koko ajan vatkaten.4. Mausta kastike valkopippurilla ja lisää sitruunamehua maun mukaan. -
Halstrattu lohitartar:
1. Hienonna lohi ja valutetut punajuuret. Lisää silputtu ruohosipuli. Mausta suolalla ja valkopippurilla.2. Muotoile lohitartarista pihvejä ja paista niitä noin minuutti kummaltakin puolelta.3. Tarjoilu: Asettele uppomunat lohitartarpihvien päälle ja viimeistele kaatamalla hollandaisekastiketta munien päälle. Tarjoile heti. 4. Tarjoile lisäksi vihersalaattia.