Menu

Raaka-aineet

+

Työohje

  • Linssi, vihreä 400.0 g
  • Knorr Tikka Masala tahna 1,1 kg 40.0 g
  • Knorr Kasvisfondi 1 L/30 L 0.2 dl
  • Vesi 5.0 dl
  • Kookoskerma 1.0 dl
  • Herne, pakaste 500.0 g
  • Suola 5.0 g

Linsseistä ja herneistä tehty hummus on maustettu Knorr Tikka Masala -maustetahnalla. Se sopii oivasti dipiksi, kastikkeeksi tai voileippöytään levitteeksi. Sopii vegaaneille.

...

Valmistus

  1. Työohje

    1. Laita Kiehauta kaikki muut ainekset kattilassa, paitsi herneet.
    2. Lisää herneet ja kiehauta.
    3. Aja kutterilla tasaiseksi tahnaksi.
    4. Jäähdytä ja koristele herneillä ja oliiviöljyllä.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu