Linssihummus tikka masala
Linsseistä ja herneistä tehty hummus on maustettu Knorr Tikka Masala -maustetahnalla. Se sopii oivasti dipiksi, kastikkeeksi tai voileippöytään levitteeksi. Sopii vegaaneille.

Raaka-aineet
Työohje
-
Linssi, vihreä 400.0 g
-
Knorr Tikka Masala tahna 1,1 kg 40.0 g
-
Knorr Kasvisfondi 1 L/30 L 0.2 dl
-
Vesi 5.0 dl
-
Kookoskerma 1.0 dl
-
Herne, pakaste 500.0 g
-
Suola 5.0 g
Valmistus
-
Työohje
1. Laita Kiehauta kaikki muut ainekset kattilassa, paitsi herneet.2. Lisää herneet ja kiehauta. 3. Aja kutterilla tasaiseksi tahnaksi.4. Jäähdytä ja koristele herneillä ja oliiviöljyllä.