Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Kastike

  • Rypsiöljy 0.1 l
  • Paprika, punainen 1.5 kg
  • Vesi 9.0 l
  • KNORR Papriganokastike 3 kg / 25 L 1.2 kg
  • Knorr Paprika Puré Professional 750g 0.2 kg
  • Rama Professional Ruoka Laktoositon 15% 1L 1.0 l
  • Lihapyörykkä, kypsä, laktoositon, gluteeniton 10.0 kg
  1. Kastike

    • Freesaa paprikasuikaleet öljyssä.
    • Sekoita vesi ja kastikeainekset. Kaada paprikoiden joukkoon ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää Knorr Ruoka ja paprikapyre. Anna kiehua hetki.
    • Kuumenna lihapullat ja kaada kastike lihapullien päälle. Tarjoile keitettyjen perunoiden ja tilli-kesäkurpitsasalaatin kanssa.