Menu

Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Työohje

  • Vesi 7.0 l
  • Knorr Ruskea kastikepohja, kylmävalmistus 6kg/92 L 0.6 kg
  • Kidney papu, punainen, säilyke 2.0 kg
  • Juustokumina
  • Lihapyörykkä, kypsä, laktoositon, gluteeniton 10.0 kg
  1. Työohje

    • Sekoita ruskea kastikepohja nopeasti kylmään veteen.
    • Lisää kastikkeeseen Tomatino, valutetut ja huuhdotut kidneypavut sekä mausteet.
    • Kastike säilyy kylmässä +4 - + 6 C max 48 h, +2 - +4 max 72 h
    • Kuumenna kastike yhdistelmäuunissa + 140 C (20 % höyry) kunnes sisälämpötila on omavalvonnan mukainen. Kuumenna lihapullat ja kaada kuuma kastike lihapullien päälle.
    • Tarjoa keitetyn riisin ja maissi-tomaattisalsan kanssa.