Lihapullat chili con carnen tapaan, Meksiko_Kylmävalmistus
Raaka-aineet
Lihapullat chili con carnen tapaan, Meksiko_Kylmävalmistus
−
+
€2.86
Työohje
Vesi
/l
7.0 l
0%
Knorr Ruskea kastikepohja, kylmävalmistus 6kg/92 L
/kg
0.6 kg
0%
Knorr Tomatino 3 kg
/kg
1.2 kg
0%

Points
Laktoosi: ei
Maito/maitoproteiini: ei
Kidney papu, punainen, säilyke
/kg
2.0 kg
0%
Knorr Valkosipuli Puré Professional 750g
/kg
0.1 kg
0%

Points
Kala: ei
Pähkinä: ei
Knorr Savuchili Puré Professional 750g
/kg
0.1 kg
0%

Points
Kala: ei
Pähkinä: ei
Juustokumina
/kg
0.0 kg
0%
Lihapyörykkä, kypsä, laktoositon, gluteeniton
/kg
10.0 kg
0%
/
Työohje
-
Vesi 7.0 l
-
Knorr Ruskea kastikepohja, kylmävalmistus 6kg/92 L 0.6 kg
-
Kidney papu, punainen, säilyke 2.0 kg
-
Juustokumina
-
Lihapyörykkä, kypsä, laktoositon, gluteeniton 10.0 kg
Valmistus
-
Työohje
- Sekoita ruskea kastikepohja nopeasti kylmään veteen.
- Lisää kastikkeeseen Tomatino, valutetut ja huuhdotut kidneypavut sekä mausteet.
- Kastike säilyy kylmässä +4 - + 6 C max 48 h, +2 - +4 max 72 h
- Kuumenna kastike yhdistelmäuunissa + 140 C (20 % höyry) kunnes sisälämpötila on omavalvonnan mukainen. Kuumenna lihapullat ja kaada kuuma kastike lihapullien päälle.
- Tarjoa keitetyn riisin ja maissi-tomaattisalsan kanssa.