Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Valmistus

  • Flora Aromiöljy 2,4 L
  • Keltasipuli 0.2 kg
  • Bataatti 1.8 kg
  • Lehtikaali 1.0 kg
  • Knorr Kasvisfondi, tiiviste 1 L/50 L 0.8 dl
  • Vesi 0.5 l
  • Knorr Curry Puré Professional 750g 10.0 g
  • Knorr Inkivääri Puré Professional 750g 30.0 g
  • Knorr Valkosipuli Puré Professional 750g 40.0 g
  • Kookosmaito, säilötty 0.8 l
  • Limemehu 0.8 dl
  • Suola ja mustapippuri
  • Maizena maissitärkkelys 2,5 kg
  • Paahdettuja kurpitsansiemeniä
  1. Valmistus

    • Kuullota sipuleita noin viisi minuutin ajan
    • Lisää bataatit ja kuullota vielä viisi minuuttia.
    • Leikkaa lehtikaalin keskiruoto pois ja suikaloi lehdet.
    • Lisää mausteet ja puolet lehtikaalista. Kuullota parin minuutin ajan.
    • Lisää loput kaalit, vesi, kasvisfondi, ja kookosmaitoa.
    • Mausta suolalla sekä pippurilla ja anna kiehua hiljalleen 10 minuuttia tai kunnes bataatit ovat kypsiä.
    • Suurusta lientä halutessasi Maizenalla.
    • Koristele curry paahdetuilla kurpitsansiemenillä.
    • Tarjoile riisin sekä limen lohkojen kera.