Menu

Raaka-aineet

+

Kukkakaalikorma

  • Vesi 6.0 dl
  • Knorr Vaalea peruskastike 4,25 kg/50 L 40.0 g
  • Rama Professional Ruoka Laktoositon 15% 1L 3.0 dl
  • Knorr Korma tahna 1,1 kg 100.0 g
  • Knorr Kasvisliemi, vähäsuolainen 1kg/125L 20.0 g
  • Sokeri 5.0 g
  • Kukkakaali 400.0 g
  • Kikherne, säilyke 300.0 g
  • Lehtikaali 30.0 g

Mieto intialainen korma-kastike sopii kana-, kasvis- ja kalaruokien maustamiseen. Kasviksia vaihtelemalla saa helposti vaihtelua curryyn.

...

Valmistus

  1. Kukkakaalikorma

    • Sekoita peruskastike kylmään veteen ja kuumenna
    • Lisää Knorr Ruoka, Korma-maustetahna ja kasvisliemi
    • Lisää joukkoon kukkakaalit ja hauduta lähes kypsäksi
    • Lisää lopuksi kikherneet ja suikaloitu lehtikaali
    • Tarjoa keitetyn riisin kanssa
    • Vinkki! Voit myöd paahtaa kukkakaalit ja lisätä kastikkeen joukkoon
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu