Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Korean bbq-kastike:

  • valkoviinietikka 0.1 l
  • Knorr Pang Gang 1 L 0.2 l
  • Knorr Inkivääri Puré Professional 750g 15.0 g
  • Gochujag - Korealainen chilikastike 5.0 g
  • Seesamöljy 0.1 dl
  • Fariinisokeri 50.0 g

Viimeistely:

  • Hellmann's Real Majoneesi 2 L / 1,85 kg
  • Limen lohkoja, seesaminsiemeniä ja korianteria
  1. Possun poski:

    • Glaseeraa kypsät possun posket bbq-kastikkeella ja anna maustua hetken aikaa
    • Kuumenna uunissa
  2. Korean bbq-kastike:

    • Sekoita ainekset keskenään
    • Käytä kastiketta glaseeraukseen ja dippinä
  3. Viimeistely:

    • Glaseeraa possun posket vielä kerran ja puolita
    • Tarjoile posket majoneesin ja limen lohkojen kera
    • Koristele seesaminsiemenillä ja korianterilla