Menu

Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Valmistusohje

  • Perunasuikale, kypsä 1.5 kg
  • Sipulikuutio, pakaste 0.2 kg
  • Kinkkusuikale 0.4 kg
  • Rama Professional Ruoka Laktoositon 15% 1L 0.6 l
  • Knorr Lihaliemi, vähäsuolainen 5kg/625L 15.0 g
  • Suola 5.0 g
  • Oregano 1.0 g
  • Mustapippuri, rouhittu 1.0 g
  1. Valmistusohje

    Laita voidellun GN-vuokaan perunasuikaleet, sipulikuutiot ja kinkkusuikaleet.
    (20 annoksen ohjeesta tulee 1 kpl 1/Sekoita liemen ainekset keskenään ja anna tekeytyä pari minuuttia, kunnes liemi suurustuu. Kaada liemi vuokaan.

    Paista kiusaus höyrypaistolla +150 °C:n (60% kosteus) lämpötilassa 30 -40 minuuttia ja kiertoilmapaistolla + 160 ºC noin 10 minuuttia kunnes ruoan sisälämpötila on vähintään + 75ºC
    Anna veteäytyä hetki ennen tarjoilua.
    Kiusaus säilyy kypsentämättä kylmässä +4 - + 6 C:ssa 48 h ja +2 - +4 C:ssa 72 h.1 65 mm GN-vuokaa)