Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Caponata

  • Munakoiso 0.8 kg
  • Kesäkurpitsa 0.8 kg
  • paprika 0.3 kg
  • Varsiselleri 0.2 kg

Kastike

  • Knorr Tomatino 3kg 1.0 kg
  • Hellmann's Sitruunavinegretti 1 L 0.2 l
  • KNORR Kasvisfondi 1 L/30 L 0.5 dl
  • Knorr Valkosipuli Puré Professional 750g 40.0 g
  • Knorr Savuchili Puré Professional 750g 15.0 g
  • Oregano 2.0 g
  • Suola ja mustapippuri

Viimeistely

  • Oliivi, kivetön 0.2 kg
  • Kikherne, säilyke 0.3 kg
  1. Caponata

    • Kuutioi munakoiso, kesäkurpitsa ja paprika
    • Sekoita ne keskenään
    • Laita kasvikset uunipellille ja paahda 220 c 10 min
    • Pilko varsisellerit
    • Lisää varsisellerit paahdettujen kasvisten joukkoon
  2. Kastike

    • Sekoita kastikeainekset keskenään
  3. Viimeistely

    • Sekoita kastike paahdettujen kasvisten ja varsisellerin joukkoon
    • Kypsennä uunissa 200 c vielä 20 minuuttia
    • Lisää oliivit sekä kikherneet ja mausta
    • Jäähdytä ja tarjoile