Kesäkurpitsa-mantelitorttu
Perinteisen porkkanakakun voi valmistaa myös kesäkurpitsasta.

Raaka-aineet
Kesäkurpitsa-mantelitorttu
Laske tämän lautasen hinta täällä:
Annosten lukumäärä
−
+
Lautasen hinta menulla
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
€2.75
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Raaka-aineen merkki
Nimi
Hinta euroissa
Määrä
Osan hinta ruuasta (%)
Yhteenlaskettu kustannus
Taikina
Flora Professional Kasvirasvalevite 75 %, 2,5 kg
/kg
0.4 kg
0%
Fariinisokeri
/kg
0.35 kg
0%
Kananmuna
/kg
0.3 kg
0%
Vehnäjauho
/kg
0.4 kg
0%
Mantelirouhe
/kg
0.1 kg
0%
Leivinjauhe
/kg
0.02 kg
0%
Vaniljasokeri
/kg
0.01 kg
0%
Kaneli, jauhettu
/kg
0.01 kg
0%
Kesäkurpitsa
/kg
0.35 kg
0%
Pinnalle
Crème Bonjour Naturel Laktoositon tuorejuusto 1,5 kg
/kg
0.2 kg
0%
Flora Professional Kasvirasvalevite 75 %, 2,5 kg
/kg
0.15 kg
0%
Tomusokeri
/kg
0.3 kg
0%
Sitruunamehu
/l
0.02 l
0%
Raaka-aineen nimi
/
Vastuunvapauslauseke: Esitetyt hinnat ovat arvioita, jotka perustuvat tukkujen markkinahintoihin. Hinnat ovat alttiita muutoksille, kausivaihteluille ja tarjonnan määrälle. Unilever Food Solutionsia ei voi pitää vastuussa vaihteluista tai eroista todellisiin hintoihin.
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Taikina
-
Flora Professional Kasvirasvalevite 75 %, 2,5 kg 0.4 kg
-
Fariinisokeri 0.35 kg
-
Kananmuna 0.3 kg
-
Vehnäjauho 0.4 kg
-
Mantelirouhe 0.1 kg
-
Leivinjauhe 0.02 kg
-
Vaniljasokeri 0.01 kg
-
Kaneli, jauhettu 0.01 kg
-
Kesäkurpitsa 0.35 kg
Pinnalle
-
Crème Bonjour Naturel Laktoositon tuorejuusto 1,5 kg 0.2 kg
-
Flora Professional Kasvirasvalevite 75 %, 2,5 kg 0.15 kg
-
Tomusokeri 0.3 kg
-
Sitruunamehu 0.02 l
Valmistus
-
Taikina
- Vaahdota pehmeä margariini ja sokeri.
- Lisää munat yksitellen.
- Sekoita kuivat aineet keskenään. Sekoita kuivat aineet rasva-sokerivaahtoon.
- Lisää joukkoon raastettu kurpitsa ja sekoita vain sen verran, että kaikki ainekset ovat sekaisin.
- Levitä taikina GN-vuokaan ja paista 180 C:ssa uunissa noin 20-25 minuuttia.
-
Pinnalle
- Kuorrutusta varten vaahdota tuorejuusto yleiskoneessa tai sähkövatkailella.
- Sekoita pehmeä margariini joukkoon
- Siivilöi tomusokeri ja lisää sitruunamehu. Sekoita tasaiseksi.
- Levitä kuorrutus jäähtyneen piirakan päälle.
- Koristele rouhitulla mantelilla ja valkosuklaalla.