Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Taikina

  • Flora Professional Kasvirasvalevite 75 %, 2,5 kg 0.4 kg
  • Fariinisokeri 0.35 kg
  • Kananmuna 0.3 kg
  • Vehnäjauho 0.4 kg
  • Mantelirouhe 0.1 kg
  • Leivinjauhe 0.02 kg
  • Vaniljasokeri 0.01 kg
  • Kaneli, jauhettu 0.01 kg
  • Kesäkurpitsa 0.35 kg

Pinnalle

  • Crème Bonjour Naturel Laktoositon tuorejuusto 1,5 kg 0.2 kg
  • Flora Professional Kasvirasvalevite 75 %, 2,5 kg 0.15 kg
  • Tomusokeri 0.3 kg
  • Sitruunamehu 0.02 l
  1. Taikina

    • Vaahdota pehmeä margariini ja sokeri.
    • Lisää munat yksitellen.
    • Sekoita kuivat aineet keskenään. Sekoita kuivat aineet rasva-sokerivaahtoon.
    • Lisää joukkoon raastettu kurpitsa ja sekoita vain sen verran, että kaikki ainekset ovat sekaisin.
    • Levitä taikina GN-vuokaan ja paista 180 C:ssa uunissa noin 20-25 minuuttia.
  2. Pinnalle

    • Kuorrutusta varten vaahdota tuorejuusto yleiskoneessa tai sähkövatkailella.
    • Sekoita pehmeä margariini joukkoon
    • Siivilöi tomusokeri ja lisää sitruunamehu. Sekoita tasaiseksi.
    • Levitä kuorrutus jäähtyneen piirakan päälle.
    • Koristele rouhitulla mantelilla ja valkosuklaalla.