Menu

Raaka-aineet

+

Taikina

  • Flora Professional Kasvirasvalevite 75 %, 2,5 kg 0.4 kg
  • Fariinisokeri 0.4 kg
  • Kananmuna 0.3 kg
  • Vehnäjauho 0.4 kg
  • Mantelirouhe 0.1 kg
  • Leivinjauhe
  • Vaniljasokeri
  • Kaneli, jauhettu
  • Kesäkurpitsa 0.4 kg

Pinnalle

  • Crème Bonjour Naturel Laktoositon tuorejuusto 1,5 kg 0.2 kg
  • Flora Professional Kasvirasvalevite 75 %, 2,5 kg 0.2 kg
  • Tomusokeri 0.3 kg
  • Sitruunamehu

Perinteisen porkkanakakun voi valmistaa myös kesäkurpitsasta.

...

Valmistus

  1. Taikina

    • Vaahdota pehmeä margariini ja sokeri.
    • Lisää munat yksitellen.
    • Sekoita kuivat aineet keskenään. Sekoita kuivat aineet rasva-sokerivaahtoon.
    • Lisää joukkoon raastettu kurpitsa ja sekoita vain sen verran, että kaikki ainekset ovat sekaisin.
    • Levitä taikina GN-vuokaan ja paista 180 C:ssa uunissa noin 20-25 minuuttia.


  2. Pinnalle

    • Kuorrutusta varten vaahdota tuorejuusto yleiskoneessa tai sähkövatkailella.
    • Sekoita pehmeä margariini joukkoon
    • Siivilöi tomusokeri ja lisää sitruunamehu. Sekoita tasaiseksi.
    • Levitä kuorrutus jäähtyneen piirakan päälle.
    • Koristele rouhitulla mantelilla ja valkosuklaalla.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu