Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Kasvishöystö

  • Sipuli 0.67 kg
  • Flora Aromiöljy 2,4 L 50.0 ml
  • Knorr Savuchili Puré Professional 750g 0.02 kg
  • Knorr Valkosipuli Puré Professional 750g 0.03 kg
  • Juustokumina 0.01 kg
  • Maustepippuri, jauhettu 1.0 g
  • Kesäkurpitsa 0.72 kg
  • paprika 0.25 kg
  • Knorr Tomatino 3kg 0.7 kg
  • Vihreä papu, pakaste 0.65 kg
  • Balsamiviinietikka 0.08 l
  • Persilja 0.07 kg
  • Oregano, kuivattu
  • Vesi 0.35 l
  • Knorr Kasvisfondi, tiiviste 1 L/50 L 0.07 l
  • Suola 0.01 kg
  • Mustapippuri, rouhittu

Juustokastike

  • Rama JuustoCrème, sulatejuustopohjainen valmiste 3,5 kg, vähälaktoosinen 0.15 kg
  • Cheddarjuusto 0.1 kg
  • Jalopeno 0.01 kg
  • Nachos 0.1 kg
  • Rama Professional Fraiche 24 % maitopohjainen kasvirasvasekoite 1L 0.1 l
  1. Kasvishöystö

    • Kuullota sipulia Aromiöljyssä miedolla lämmöllä, kunnes sipuli alkaa saada väriä. Sekoittele aina välillä ja lisää savuchilipyre, valkosipulipyre, juustokumina ja maustepippuri. Paista vielä muutama minuutti.
    • Lisää kurpitsa ja paprika ja sekoita kasvikset hyvin sipulin ja mausteiden kanssa. Lisää Knorr Tomatino, pavut, viinietikka ja puolet persiljasta, oregano sekä vesi ja kasvisfondi.
    • Kiehauta, pienennä lämpöä ja anna hautua kunnes kasvikset ovat pehmeitä, noin 20 minuuttia. Sekoittele aina välillä. Mausta halutessasi suolalla ja pippurilla.
  2. Juustokastike

    • Sekoita JuustoCréme ja raastettu Cheddarjuusto. Lisää hienonnetut jalopenot.
    • Levitä vvoideltuun vuokaan kasvishöystö ja pinnalle juustokastike.
    • Lisää nachot ja kuorruta +180 C:ssa uunissa noin 10-15 minuuttia eli kunnes juusto on saanut vähän väriä.
    • Tarjoa lisänä Knorr Fraichea.