Kasvis-tacogratiini
Tacot ovat tunnetusti meksikolaista ruokaa. Tässä versiossa teemme tacoista all-in-one-ruoan.

Raaka-aineet
Kasvishöystö
-
Sipuli 0.67 kg
-
Juustokumina 0.01 kg
-
Maustepippuri, jauhettu 1 g
-
Kesäkurpitsa 0.72 kg
-
paprika 0.25 kg
-
Vihreä papu, pakaste 0.65 kg
-
Balsamiviinietikka 0.08 l
-
Persilja 0.07 kg
-
Oregano, kuivattu
-
Vesi 0.35 l
-
Suola 0.01 kg
-
Mustapippuri, rouhittu
Juustokastike
-
Cheddarjuusto 0.1 kg
-
Jalopeno 0.01 kg
-
Nachos 0.1 kg
Valmistus
-
Kasvishöystö
- Kuullota sipulia Aromiöljyssä miedolla lämmöllä, kunnes sipuli alkaa saada väriä. Sekoittele aina välillä ja lisää savuchilipyre, valkosipulipyre, juustokumina ja maustepippuri. Paista vielä muutama minuutti.
- Lisää kurpitsa ja paprika ja sekoita kasvikset hyvin sipulin ja mausteiden kanssa. Lisää Knorr Tomatino, pavut, viinietikka ja puolet persiljasta, oregano sekä vesi ja kasvisfondi.
- Kiehauta, pienennä lämpöä ja anna hautua kunnes kasvikset ovat pehmeitä, noin 20 minuuttia. Sekoittele aina välillä. Mausta halutessasi suolalla ja pippurilla.
-
Juustokastike
- Sekoita JuustoCréme ja raastettu Cheddarjuusto. Lisää hienonnetut jalopenot.
- Levitä vvoideltuun vuokaan kasvishöystö ja pinnalle juustokastike.
- Lisää nachot ja kuorruta +180 C:ssa uunissa noin 10-15 minuuttia eli kunnes juusto on saanut vähän väriä.
- Tarjoa lisänä Knorr Fraichea.