Kasvis-tacogratiini
Tacot ovat tunnetusti meksikolaista ruokaa. Tässä versiossa teemme tacoista all-in-one-ruoan.

Raaka-aineet
Kasvis-tacogratiini
Laske tämän lautasen hinta täällä:
Annosten lukumäärä
−
+
Lautasen hinta menulla
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
€10.74
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Raaka-aineen merkki
Nimi
Hinta euroissa
Määrä
Osan hinta ruuasta (%)
Yhteenlaskettu kustannus
Kasvishöystö
Sipuli
/kg
0.67 kg
0%
Flora Aromiöljy 2,4 L
/ml
50.0 ml
0%
Knorr Savuchili Puré Professional 750g
/kg
0.02 kg
0%

Knorr Valkosipuli Puré Professional 750g
/kg
0.03 kg
0%

Points
Kala: ei
Pähkinä: ei
Juustokumina
/kg
0.01 kg
0%
Maustepippuri, jauhettu
/g
1.0 g
0%
Kesäkurpitsa
/kg
0.72 kg
0%
paprika
/kg
0.25 kg
0%
Knorr Tomatino 3 kg
/kg
0.7 kg
0%

Vihreä papu, pakaste
/kg
0.65 kg
0%
Balsamiviinietikka
/l
0.08 l
0%
Persilja
/kg
0.07 kg
0%
Oregano, kuivattu
/kg
0.0 kg
0%
Vesi
/l
0.35 l
0%
Knorr Kasvisfondi tiiviste 1 L / 50 L
/l
0.07 l
0%

Suola
/kg
0.01 kg
0%
Mustapippuri, rouhittu
/kg
0.0 kg
0%
Juustokastike
Rama JuustoCrème, sulatejuustopohjainen valmiste 3,5 kg, vähälaktoosinen
/kg
0.15 kg
0%
Cheddarjuusto
/kg
0.1 kg
0%
Jalopeno
/kg
0.01 kg
0%
Nachos
/kg
0.1 kg
0%
Rama Professional Fraiche 24 % maitopohjainen kasvirasvasekoite 1L
/l
0.1 l
0%
Raaka-aineen nimi
/
Vastuunvapauslauseke: Esitetyt hinnat ovat arvioita, jotka perustuvat tukkujen markkinahintoihin. Hinnat ovat alttiita muutoksille, kausivaihteluille ja tarjonnan määrälle. Unilever Food Solutionsia ei voi pitää vastuussa vaihteluista tai eroista todellisiin hintoihin.
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Kasvishöystö
-
Sipuli 0.67 kg
-
Flora Aromiöljy 2,4 L 50.0 ml
-
Juustokumina 0.01 kg
-
Maustepippuri, jauhettu 1.0 g
-
Kesäkurpitsa 0.72 kg
-
paprika 0.25 kg
-
Vihreä papu, pakaste 0.65 kg
-
Balsamiviinietikka 0.08 l
-
Persilja 0.07 kg
-
Oregano, kuivattu
-
Vesi 0.35 l
-
Suola 0.01 kg
-
Mustapippuri, rouhittu
Juustokastike
-
Rama JuustoCrème, sulatejuustopohjainen valmiste 3,5 kg, vähälaktoosinen 0.15 kg
-
Cheddarjuusto 0.1 kg
-
Jalopeno 0.01 kg
-
Nachos 0.1 kg
-
Rama Professional Fraiche 24 % maitopohjainen kasvirasvasekoite 1L 0.1 l
Valmistus
-
Kasvishöystö
- Kuullota sipulia Aromiöljyssä miedolla lämmöllä, kunnes sipuli alkaa saada väriä. Sekoittele aina välillä ja lisää savuchilipyre, valkosipulipyre, juustokumina ja maustepippuri. Paista vielä muutama minuutti.
- Lisää kurpitsa ja paprika ja sekoita kasvikset hyvin sipulin ja mausteiden kanssa. Lisää Knorr Tomatino, pavut, viinietikka ja puolet persiljasta, oregano sekä vesi ja kasvisfondi.
- Kiehauta, pienennä lämpöä ja anna hautua kunnes kasvikset ovat pehmeitä, noin 20 minuuttia. Sekoittele aina välillä. Mausta halutessasi suolalla ja pippurilla.
-
Juustokastike
- Sekoita JuustoCréme ja raastettu Cheddarjuusto. Lisää hienonnetut jalopenot.
- Levitä vvoideltuun vuokaan kasvishöystö ja pinnalle juustokastike.
- Lisää nachot ja kuorruta +180 C:ssa uunissa noin 10-15 minuuttia eli kunnes juusto on saanut vähän väriä.
- Tarjoa lisänä Knorr Fraichea.