Karamellisoitu sipuli-anjovispiiras
Hävyttömän hyvä sipulipiiras. Tarjoa se raikaan salaatin kanssa.

Raaka-aineet
Karamellisoitu sipuli-anjovispiiras
Laske tämän lautasen hinta täällä:
Annosten lukumäärä
−
+
Lautasen hinta menulla
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
€4.05
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Raaka-aineen merkki
Nimi
Hinta euroissa
Määrä
Osan hinta ruuasta (%)
Yhteenlaskettu kustannus
Täyte
Sipuli
/kg
1.0 kg
0%
Hellmann's Omenasiideri-Sherry Vinegretti 1 L
/dl
1.5 dl
0%
Sokeri
/g
10.0 g
0%
Suola
/g
10.0 g
0%
Oliivi, musta, kivetön
/g
120.0 g
0%
Anjovisfilee
/g
80.0 g
0%
Knorr Tahnamauste Timjami 340 g
/g
5.0 g
0%

Piiraspohja
Voitaikina
/g
900.0 g
0%
Kananmuna
/g
50.0 g
0%
Raaka-aineen nimi
/
Vastuunvapauslauseke: Esitetyt hinnat ovat arvioita, jotka perustuvat tukkujen markkinahintoihin. Hinnat ovat alttiita muutoksille, kausivaihteluille ja tarjonnan määrälle. Unilever Food Solutionsia ei voi pitää vastuussa vaihteluista tai eroista todellisiin hintoihin.
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Täyte
-
Sipuli 1.0 kg
-
Hellmann's Omenasiideri-Sherry Vinegretti 1 L 1.5 dl
-
Sokeri 10.0 g
-
Suola 10.0 g
-
Oliivi, musta, kivetön 120.0 g
-
Anjovisfilee 80.0 g
Piiraspohja
-
Voitaikina 900.0 g
-
Kananmuna 50.0 g
Valmistus
-
Täyte
1. Ruskista sipulia hitaasti Omenasiideri-Sherryvinegretissä, keskilämmöllä 20–25 minuuttia. Sekoita tasaisin väliajoin kunnes sipuli on ruskistunut.2. Hienonna sillä aikaa anjovikset (säästä liemi) ja oliivit.Säästä muutama kokonainen oliivi koristeeksi.3. Sekoita anjovis- ja oliivisilppu ruskistetun sipulin joukkoon.4. Mausta sokerilla, suolalla, timjamitahnamausteella ja muutamalla ruokalusikallisella anjovislientä, paista vielä muutama minuutti. Anna sipulien jäähtyä. -
Piiraspohja
1. Leikkaa voitaikina kymmeneen palaan (n. 8 x 16 cm). Tee veitsellä 1 cm:n viilto jokaisen voitaikinalevyn reunaan. Pistele haarukalla reikiä kohtaan, johon täyte tulee.2. Voitele ulkoreuna vatkatulla kananmunalla3. Levitä sipulitäyte voitaikinan päälle, niin että 1 cm:n reuna jää paljaaksi.4. Laita jokaisen piiraan päällekokonaisia oliiveja koristeeksi.5. Paista kypsäksi +180-asteisessa uunissa n. 15-20 minuuttia.6. Tarjoile vihersalaatin kera.