Kanatortillat Picadillo
Tästä ruoasta syödään monia erilaisia versioita eri puolilla Amerikkaa. Tämä resepti on Guatemalasta, ja siinä käytetään broilerin jauhelihaa.
Picadillo tarkoittaa höystöä, jota voidaan käyttää tortillojen tai piiraiden täytteenä.

Raaka-aineet
Kanatortillat Picadillo
Laske tämän lautasen hinta täällä:
Annosten lukumäärä
−
+
Lautasen hinta menulla
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
€11.25
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Raaka-aineen merkki
Nimi
Hinta euroissa
Määrä
Osan hinta ruuasta (%)
Yhteenlaskettu kustannus
Työohje
paprika
/kg
0.3 kg
0%
Valkokaali
/kg
0.5 kg
0%
Porkkana
/kg
0.3 kg
0%
Soijapapu
/kg
0.25 kg
0%
Broilerinjauheliha
/kg
0.75 kg
0%
Flora Aromiöljy 2,4 L
/ml
100.0 ml
0%
Laakerinlehti
/g
1.0 g
0%
Timjami
/kg
0.0 kg
0%
Knorr Kanafondi, tiiviste 1 L /50 L
/l
0.1 l
0%

Points
Sinappi: ei
Seesaminsiemen: ei
Mustapippuri, rouhittu
/kg
0.0 kg
0%
Knorr Tomatino 3 kg
/kg
0.3 kg
0%

Ketsuppi
/kg
0.08 kg
0%
Suola
/kg
0.0 kg
0%
Vehnätortilla
/g
0.0 g
0%
Juustoraaste, laktoositon
/kg
0.29 kg
0%
Raaka-aineen nimi
/
Vastuunvapauslauseke: Esitetyt hinnat ovat arvioita, jotka perustuvat tukkujen markkinahintoihin. Hinnat ovat alttiita muutoksille, kausivaihteluille ja tarjonnan määrälle. Unilever Food Solutionsia ei voi pitää vastuussa vaihteluista tai eroista todellisiin hintoihin.
Raaka-aineiden yhteenlaskettu kustannus
Yhden annoksen hinta
Raaka-aineiden kustannus (%)
Työohje
-
paprika 0.3 kg
-
Valkokaali 0.5 kg
-
Porkkana 0.3 kg
-
Soijapapu 0.25 kg
-
Broilerinjauheliha 0.75 kg
-
Flora Aromiöljy 2,4 L 100.0 ml
-
Laakerinlehti 1.0 g
-
Timjami
-
Mustapippuri, rouhittu
-
Ketsuppi 0.08 kg
-
Suola
-
Vehnätortilla
-
Juustoraaste, laktoositon 0.29 kg
Valmistus
-
Työohje
- Sekoita sipuli, paprika, valkokaali, porkkana ja pavut karkeaksi rouheeksi monitoimikoneessa.
- Ruskista broilerin jauhelihaa Aromiöljyssä. Lisää soseutetut kasvikset ja jatka paistamista koko ajan sekoittaen.
- Lisää laakerinlehdet, timjami, kanafondi ja pippuri. Paista, kunnes jauheliha on kypsää.
- Lisää Knorr Tomatino ja ketsuppi. Laita kansi päälle ja pienennä lämpöä. Anna seoksen hautua 15−20 minuuttia. Ota kansi pois ja anna kiehua hiljalleen noin 2−3 minuuttia, kunnes neste on saostunut ja höystö on sopivan paksua. Poista laakerinlehdet.
- Laita höystöä ja juustoraastetta maissitortillojen täytteeksi ja gratinoi uunissa.
- Tarjoile yhdessä guacamolen, salsa caseran ja Knorr Fraichen kanssa.
Vinkki
Jos teet höystön naudanlihasta, jätä timjami pois ja käytä maustamiseen 3 g paprikajauhetta, 3 g jauhettua juustokuminaa ja 20 g Knorr Valkosipuli maustepyreetä.