Menu

Raaka-aineet

+

Työohje


Tästä ruoasta syödään monia erilaisia versioita eri puolilla Amerikkaa. Tämä resepti on Guatemalasta, ja siinä käytetään broilerin jauhelihaa.
Picadillo tarkoittaa höystöä, jota voidaan käyttää tortillojen tai piiraiden täytteenä.

...

Valmistus

  1. Työohje

    • Sekoita sipuli, paprika, valkokaali, porkkana ja pavut karkeaksi rouheeksi monitoimikoneessa.
    • Ruskista broilerin jauhelihaa Aromiöljyssä. Lisää soseutetut kasvikset ja jatka paistamista koko ajan sekoittaen.
    • Lisää laakerinlehdet, timjami, kanafondi ja pippuri. Paista, kunnes jauheliha on kypsää.
    • Lisää Knorr Tomatino ja ketsuppi. Laita kansi päälle ja pienennä lämpöä. Anna seoksen hautua 15−20 minuuttia. Ota kansi pois ja anna kiehua hiljalleen noin 2−3 minuuttia, kunnes neste on saostunut ja höystö on sopivan paksua. Poista laakerinlehdet.
    • Laita höystöä ja juustoraastetta maissitortillojen täytteeksi ja gratinoi uunissa.
    • Tarjoile yhdessä guacamolen, salsa caseran ja Knorr Fraichen kanssa.

    Vinkki

    Jos teet höystön naudanlihasta, jätä timjami pois ja käytä maustamiseen 3 g paprikajauhetta, 3 g jauhettua juustokuminaa ja 20 g Knorr Valkosipuli maustepyreetä.

Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu