Menu

Raaka-aineet

+

Työohje

  • Vesi 3.0 l
  • Knorr Vaalea peruskastike 4,25 kg/50 L 0.5 kg
  • Rama Professional Ruoka Laktoositon 15% 1L 1.0 l
  • Kevytmaitojuoma, laktoositon 2.0 l
  • Tilli 0.2 kg
  • Kalapyörykkä, gluteeniton, laktoositon 10.0 kg

...

Valmistus

  1. Työohje

    • Sekoita Peruskastike kylmään veteen, kuumenna ja anna kiehua muutama minuutti. Lisää Knorr Ruoka 15 % ja maito. Sekoita joukkoon tilli.
    • Vinkki! Kananmunakastikkeen saat lisäämällä joukkoon keitettyä kananmunaa 20 g/hlö ja maustamalla kastikkeen maustepippurilla ja suolalla.
    • Kuumenna kalapyörykät. Tarjoile keitettyjen perunoiden ja punajuuri-kaaliraasteen kanssa.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu