Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Kalacurry

  • Flora Aromiöljy 2,4 L 0.3 dl
  • Sipuli 200.0 g
  • Knorr Tikka Masala tahna 4 x 1,1 kg 160.0 g
  • Knorr Tomatino 3kg 300.0 g
  • Bataatti 400.0 g
  • Kookosmaito, säilötty 8.0 dl
  • Vesi 2.0 dl
  • Knorr Luomu Kasvisliemi 1kg/125 L 20.0 g
  • Herne, pakaste 250.0 g
  • Suola 5.0 g
  • Korianteri, tuore 20.0 g
  • Lime-hedelmä 100.0 g
  • Tomaatti 150.0 g
  • Kalafilee, tuore 800.0 g
  • Tarjoiluun
  1. Kalacurry

    • Pilko sipulit, kuutioi vaaleat kalafileet noin3 x 3 cm kokoisiksi palasiksi ja kuutioi bataatti noin2 x 2 cm kokoisiksi palasiksi

    • Kuullotasipulit pehmeiksi Aromiöljyssä.

    • Lisää Knorr Tikka Masala -maustetahna ja jatka paistamista vielä minuutin ajan

    • Lisää Knorr Tomatino, kuutioidut bataatit, kookosmaito, vesi ja Kasvisliemi

    • Kiehauta ja anna hautua, kunnes bataatti on kypsää. Mausta suolalla.

    • Lisää lopuksi kalat sekä herneet ja hauduta, kunnes kala on kypsää.

    • Tarjoile kalapata tuoreen korianterin, tomaattien, keitetyn riisin ja limettilohkojen kanssa