Kalacurry Tikka Masala
Autenttisen makuinenkalacurry valmistuu alle tunnissa. Se sopii hyvin tarjoiltavaksi keitetyn riisin, tuoreen tomaatin, korianterin ja limetin kanssa.

Raaka-aineet
Kalacurry Tikka Masala
Kalacurry


Kalacurry
-
Flora Aromiöljy 2,4 L 0.3 dl
-
Sipuli 200.0 g
-
Knorr Tikka Masala tahna 1,1 kg 160.0 g
-
Bataatti 400.0 g
-
Kookosmaito, säilötty 8.0 dl
-
Vesi 2.0 dl
-
Herne, pakaste 250.0 g
-
Suola 5.0 g
-
Korianteri, tuore 20.0 g
-
Lime-hedelmä 100.0 g
-
Tomaatti 150.0 g
-
Kalafilee, tuore 800.0 g
-
Tarjoiluun
Valmistus
-
Kalacurry
-
Pilko sipulit, kuutioi vaaleat kalafileet noin3 x 3 cm kokoisiksi palasiksi ja kuutioi bataatti noin2 x 2 cm kokoisiksi palasiksi
-
Kuullotasipulit pehmeiksi Aromiöljyssä.
-
Lisää Knorr Tikka Masala -maustetahna ja jatka paistamista vielä minuutin ajan
-
Lisää Knorr Tomatino, kuutioidut bataatit, kookosmaito, vesi ja Kasvisliemi
-
Kiehauta ja anna hautua, kunnes bataatti on kypsää. Mausta suolalla.
-
Lisää lopuksi kalat sekä herneet ja hauduta, kunnes kala on kypsää.
-
Tarjoile kalapata tuoreen korianterin, tomaattien, keitetyn riisin ja limettilohkojen kanssa
-