Menu

Raaka-aineet

+

Työohje

  • Flora Aromiöljy 2,4 L 0.2 dl
  • Sipuli 100.0 g
  • Palsternakka 100.0 g
  • Porkkana 200.0 g
  • Peruna 200.0 g
  • Linssi, punainen 100.0 g
  • Vesi 8.0 dl
  • Knorr Jalfrezi tahna 4x1,1kg 100.0 g
  • Knorr Kasvisliemi, vähäsuolainen 1kg/125L 20.0 g
  • Suola 2.0 g

Tässä reseptissä juurekset saavat makunsa mausteisesta Jalfrezi -maustetahnasta. Tarjoile juurepata keitetyn riisin, bulgurin tai ohran kera.

...

Valmistus

  1. Työohje

    • Freesaa sipuliviipaleet öljyssä
    • Lisää kuutioidut kasvikset ja huuhdotut linssit
    • Lisää vesi ja hauduta lähes kypsäksi
    • Lisää vettä tarvittaessa
    • Lisää Tomatino, maustetahna, kasvisliemi ja suola.
    • Hauduta kypsäksi ja tarjoile keitetyn riisin, bulgurin tai ohrankanssa.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu