Työskentelen...

Jatka

Olemme päivittäneetsisällön toimialasi perusteella

+

Salaatti:

  • Tattari 0.6 kg
  • Flora Aromiöljy 2,4 L
  • Punajuuri 0.2 kg
  • Keltajuuri 0.2 kg
  • Sydänsalaatti 4.0 kpl
  • punasipuli 0.2 kg
  • Piparjuuri 20.0 g
  • Suola ja mustapippuri
  • Krassia ja tilliä

Kurkku-retiisipikkelssi:

  • Väkiviinaetikka 0.1 l
  • Sokeri 0.17 kg
  • Vesi 0.3 l
  • Suola
  • Kurkku 0.6 kg
  • Retiisi 0.1 kg

Piparjuurikastike:

  • Hellmann's Täysmajoneesi 5 kg 0.3 kg
  • Rama Professional Fraiche 24 % maitopohjainen kasvirasvasekoite 1L 0.1 l
  • Piparjuuriraaste 40.0 g
  • Maille Dijon Originale Sinappi 6 x 865g 10.0 g
  1. Salaatti:

    • Keitä tattari paketin ohjeen mukaan kypsäksi.
    • Valuta tattarit ja anna jäähtyä.
    • Sekoita Aromiöljyä tattarien joukkoon ja mausta suolalla.
    • Paahda tattareita 200 asteessa 10 minuuttia ja anna jäähtyä.
    • Kuori ja lohko juurekset.
    • Pyörittele juurekset Aromiöljyssä ja mausta suolalla sekä pippurilla.
    • Paahda 200 asteessa n. 20-25 minuuttia tai kunnes juurekset ovat pehmeitä. Lisää paahtamisen puolessa välissä sipuli.
  2. Kurkku-retiisipikkelssi:

    • Kiehauta etikka, sokeri, vesi ja suola. Jäähdytä.
    • Sekoita pikkelssiliemi siivutettujen kasvisten joukkoon.
    • Anna maustua hetken aikaa.
  3. Piparjuurikastike:

    • Sekoita kaikki ainekset keskenään
    • Mausta.
  4. Esillelaitto:

    • Kasaa salaatti, pikkelssi ja kastike kerroksittain.
    • Koristele krassilla ja tillillä.