Menu

Raaka-aineet

+

Salaatti:

  • Tattari 0.6 kg
  • Flora Aromiöljy 2,4 L
  • Punajuuri 0.2 kg
  • Keltajuuri 0.2 kg
  • Sydänsalaatti 4.0 kpl
  • punasipuli 0.2 kg
  • Piparjuuri 20.0 g
  • Suola ja mustapippuri
  • Krassia Ja Tilliä

Kurkku-retiisipikkelssi:

  • Väkiviinaetikka 0.1 l
  • Sokeri 0.17 kg
  • Vesi 0.3 l
  • Suola
  • Kurkku 0.6 kg
  • Retiisi 0.1 kg

Piparjuurikastike:


Pohjoisen valoisassa ja viileässä kesässä kasvaa maailman parhaat juurekset. Tässä salaatissa pohjoiset maut pääsevät kukoistamaan.

...

Valmistus

  1. Salaatti:

    • Keitä tattari paketin ohjeen mukaan kypsäksi.
    • Valuta tattarit ja anna jäähtyä.
    • Sekoita Aromiöljyä tattarien joukkoon ja mausta suolalla.
    • Paahda tattareita 200 asteessa 10 minuuttia ja anna jäähtyä.
    • Kuori ja lohko juurekset.
    • Pyörittele juurekset Aromiöljyssä ja mausta suolalla sekä pippurilla.
    • Paahda 200 asteessa n. 20-25 minuuttia tai kunnes juurekset ovat pehmeitä. Lisää paahtamisen puolessa välissä sipuli.
  2. Kurkku-retiisipikkelssi:

    • Kiehauta etikka, sokeri, vesi ja suola. Jäähdytä.
    • Sekoita pikkelssiliemi siivutettujen kasvisten joukkoon.
    • Anna maustua hetken aikaa.
  3. Piparjuurikastike:

    • Sekoita kaikki ainekset keskenään
    • Mausta.
  4. Esillelaitto:

    • Kasaa salaatti, pikkelssi ja kastike kerroksittain.
    • Koristele krassilla ja tillillä.
Tuotteet
Reseptit
Suosikit
Menu